Ferielejlighed DanicaPodstrana - Split og dens omgivelser

priser fra € 35 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Podstrana og Split og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Denne dejlige nyindrettede lejlighed ligger i Strožanac, det første sted i linje kystnære forstad 7 km fra byen Split. Lejligheden har to soveværelser med dobbeltsenge, og en yderligere to ekstra senge i stuen og lukkede balkon med glidende vindue. Køkkenet indeholder en ovn, brødrister, mikroovn og opvaskemaskine, et stort køleskab og komplet tilbehør, service og andet køkkenudstyr. Gæsterne kan benytte gratis wi-fi og parkering, men det er muligt at bruge en taxa service til en særlig rabat for gæster. Badeværelset indeholder en vaskemaskine og hårtørrer, og lejligheden Danica inkluderer håndklæder og sengetøj. Lejligheden er 10 minutters gang fra stranden og lystbådehavnen til både, og er tæt på andre nødvendige faciliteter såsom bagerier, butikker, caféer og restauranter mv Over lejligheden er en vandresti, der for 1: 30T gåtur til toppen af ​​Sv. George på bakken Perun, som tilbyder en smuk udsigt over Split og den centrale dalmatiske øhav. I nærheden er også stadig golfbane, smukke vandrestier langs floden Žrnovnica, en charmerende by Stobreč, marina for både, restauranter og barer, og byen Split, og er derfor en ideel lejlighed for dem, der ønsker at nyde en kombination af fredelig atmosfære til Middelhavet og nær byerne center med tilhørende faciliteter og aktiviteter.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling sker kontant til ankomst. Depositum er 10%, og er forpligtet til at betale regningen. Depositum refunderes ikke i tilfælde af aflysning. Ankomst tid er fra 14:30 pm og tidspunktet for afrejsen til 09:30 h.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Bycentrum: 500 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 500 m
  • Læge: 400 m
  • Apotek: 400 m
  • Lystbådehavn: 500 m
  • Kasino: 1.4 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Danica
Toni Ćapin Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejlighed Danica annonce er blevet set 2436 gange siden 18.02.2017.