Ferielejligheder Villa KrpetaPakoštane - Zadar og dens omgivelser

Detaljeret beskrivelse

Lejligheder Krpeta ligger i Pakostane i en rolig beliggenhed over de vigtigste strand og tæt på centrum af byen, hvor alle faciliteter. Adgang til huset er fuldstændig renoveret, parkeringspladser er forudsat, lejlighederne har separate indgange, de er nyindrettede, alle har aircondition, hver lejlighed har gratis trådløst internet, LCD-tv og satellit-programmer, er alle balkoner vender mod syd og har udsigt over havet og øerne, grill og vaskemaskine er altid til rådighed.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser

Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afstande
 • Hav: 300 m
 • Strand: 300 m
 • Bycentrum: 400 m
 • Dagligvarer: 100 m
 • Restaurant: 400 m
 • Læge: 400 m
 • Apotek: 400 m
 • Bank: 400 m
 • Posthus: 400 m
 • Tankstation: 500 m
 • Busstation: 400 m
 • Jernbanestation: 30 km
 • Lufthavn: 30 km
 • Lystbådehavn: 400 m
 • Sportsaktiviteter: 300 m
 • Diskotek: 400 m
 • Kasino: 400 m
 • Nationalpark: 40 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
TILBUD: gratis brug af cykler til 15,6. og fra 15,9. Gratis brug af vaskemaskine og grill. Til dine børn har vi en barneseng og barnestol, har også en børns stol til cykel brug er gratis.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 10 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Sunny Bromskirchen,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2 August, 2017
drømmeagtig

Vi var i år for anden gang i Pakostane og også i lejligheden Grafulin. Vi kan godt lide lejligheden, ejer og hans familie og udvej så meget, at vi har reserveret igen direkte til næste år. Bedre kan vi ikke forestille os, hjælpsomme og venlige udlejer, vores hund var altid velkommen, strand og by, hvad mere kan man bede os en ferie?! Vi var igen mere end tilfreds og kan anbefale dette år at bo i en af ​​de smukt møblerede lejligheder fuldt.

Anbefalet for: Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Jens Dallgow,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2 August, 2017
At føle sig godt

Vi har oplevet en stor tid i Pakostane med Vedran og familie. På trods af en større varme, kan vi nyde det uden aircondition i lejligheden. Huset, lejligheden, udsigten og udlejeren er fantastisk. Vedran har været vores rådighed. Lejlighederne og huset er til en meget høj standard meget kærlig og nyttig møbleret. Nærheden til Ortszenrum og stranden er meget praktisk, men vores anbefaling er at køre sig til øerne eller færgerne til Vrgada med båd. Tak og farvel Vedran i Pakostane.

Anbefalet for: Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Jakub Prague,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2 Juli, 2017
Perfekt indkvartering, fantastisk vært, fantastisk beliggenhed!

Vi var i Pakostane til sommeren 2017, det var vores anden gang at tilbringe i denne lille by med sin romantiske promenade, meget rent vand og forskellige strande i nærheden eller direkte i byen. Vi bruger det i Vedran Krpetas apartement kaldet Justina. Vi kunne godt lide hvor godt det er annonceret med alle billeder, så vi vidste præcis, hvad vi vælger - hvor vi går. Jeg ved ikke, hvorfor kan andre ikke have så gode hjemmesider. Vi kunne godt lide udsigten fra terrassen, der ligger meget tæt på stranden og promenaden, men stadig skjult nok, for at kunne hvile når som helst, især med små børn. Der var parkering med masser af plads, flot udsigt på havet og Pakostane panorama, jeg kunne godt lide sin skjulte indebyblok, så der er ikke nogen gade forbi. Vedran og hans familie var altid der, med deres perfekte engelsk klar til at give os et råd eller hjælp med noget. Jeg nød personligt detaljer om, at aircondition ikke var placeret over sengen, ligesom de meget ofte er, men i stuen, så ingen blev syge, men vi havde stadig kølig temperatur i lejligheden. Også jeg er altid glad, hvis køkkenet er veludstyret, selv den lille, som her er. Dette er nogle af de detaljer, der viser, at Vedran Krpeta tænker på gæsternes behov. Vi vil helt sikkert gå tilbage.

Anbefalet for: Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Vedran Krpeta Annoncering idet 2010
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk, Slovensk,