Ferielejligheder MarioPakoštane - Zadar og dens omgivelser

Detaljeret beskrivelse

Ferielejligheder Mario er placeret i familiens hus og omgivet af grønne områder. Lejlighederne vender ud mod havet, så der fra terrassen har du en smuk udsigt over Kornati. På grund af sin ideelle position, der ligger 800 meter til havet, og fra Vranska sø, som giver en unik mulighed for at være i samme dag svømme i havet eller en sø. Familien Huset har tre store lejligheder. Vi tilbyder fremragende indkvartering til alle gæster naturister som kan svømme på nudiststrand Pilatus. For gæster har vi sikret en stor parkeringsplads, og yderligere sadržeje: velkomstdrink, stor grill, yderligere udendørs brusere, haven velegnet til små børn og andre. For alle vores gæster cyklister der er ideelle cykelsti omkring Lake Vrana. Vi kan levere kvalitet cykler til en pris på kun 50 kuna per dag. Fra Fun Park Mirnovec vi er kun 2, 5 km. Så vi kan levere kvalitet indkvartering, når du beslutter at besøge denne park

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Når du booker, vi opkræve 100 € forskud på den konto i fremmed valuta. Resten er opladet ved ankomst. Betaling: kontant eller konto i fremmed valuta
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
 • Hav: 800 m
 • Strand: 800 m
 • Bycentrum: 500 m
 • Dagligvarer: 100 m
 • Restaurant: 500 m
 • Læge: 500 m
 • Apotek: 800 m
 • Bank: 800 m
 • Posthus: 700 m
 • Tankstation: 500 m
 • Busstation: 500 m
 • Jernbanestation: 30 km
 • Lufthavn: 30 km
 • Lystbådehavn: 4 km
 • Sportsaktiviteter: 500 m
 • Diskotek: 5 km
 • Kasino: 30 km
 • Nationalpark: 50 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Vi tilbyder en velkomstdrink. Efter anmodning kan vi tilbyde brug af klimaanlæg til en pris af 5 euro per dag. Brug af vaskemaskine debiteres 5 euro pr vask. Lej en cykel til en pris af 50 kuna for nar omkring Lake Vrana.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Gæstevurderinger
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Robert Nürnberg,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A3+2 August, 2015
Alt er mere end perfekt.

Vi kommer fra Tyskland, og denne sommer har vi vacationed i 2015 i Pakostane. Som for lejligheden, jeg ville give en rating, og mere end store, og for ejerne Mary og regeringen ville give en rating 10. Disse mennesker er kæreste til os, så vi som en familie. Jeg ville virkelig anbefale alle ferie i lejlighed Mario, fordi du helt sikkert vil fortryde det. Pakostane er blot et vidunderligt sted for en familieferie med smukke strande. Min familie og jeg vil helt sikkert næste år tilbringe ferie der, fordi det er vores kedsomhed var stor ferie.

Anbefalet for: Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Renata i Adam Wrocław,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2 Maj, 2015
Store getaway

Sjældent så pæn, åben, støttende og imødekommende værter. Lejlighed rummelige, nøjagtigt som afbilledet. Faciliteter god. Fred og ro sted garanterer en perfekt ferie.

Anbefalet for: Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
đuro maribor,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2 Juli, 2013
det er muligt.

At disse værter tilbyder kun sanjati.Od velkommen drikkevarer indtil kagen. Tjenesten fremragende - overlegen indkvartering ..... Familie Strahija og Crake fra Maribor.

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Quentin STRASBOURG,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2 August, 2014
Perfekt

Vi tilbragte 3 nætter i denne lejlighed, intet at sige, alt er perfekt! De billeder er strengt i overensstemmelse med virkeligheden 's Lejligheden er meget komfortabel, rummelig og ren. Stort badeværelse, nice stue-spisestue, dejligt værelse! Value uovervindelig. Læg dertil den venlighed og hjælpsomhed 's vært, perfekt på enhver måde. Quentin & Gwen

Anbefalet for: Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra fransk - Vis original
Grzegorz Żywiec,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A3+2 Juni, 2013
Ferie 2013

Vi tilbragte familieferier i 5 personer indenfor 29.06-09.07 2013 din Krajćinowić var ​​meget vellykket. Alt er på tilbud er 100% enige med virkeligheden. Anbefales til dem, der ønsker at tilbringe deres ferie i en familiær atmosfære i en meget flot og oprigtige mennesker. Lejligheden er udstyret med alt det nødvendige udstyr, som kan blive nødvendig. Vi kan varmt anbefale.

Anbefalet for: Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
raf81 Starogard gdański,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2 Juli, 2012
Super

Anbefales til alle, der er på udkig efter en god lejlighed, en familiær atmosfære. Vi var 7 personer 15,07-30,07 været en meget vellykket ferie tilbragt blandt pæne mennesker. alle som beskrevet i annonceringen af ​​100% enige. Lejligheden er udstyret med alt hvad du kunne behøver. Til overalt, så besøgte ville være stor.

Anbefalet for: Aktiv ferie, Ældre personer, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Meri i Vlado Krajčinović Annoncering idet 2012
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Velkommen, kære gæster.