Ferielejligheder HanaPakoštane - Zadar og dens omgivelser

priser fra € per nat
Detaljeret beskrivelse

De nye fire lejligheder fuldt udstyret og moderne i en rolig skov og omgivet del af Pakostane. Beliggende mellem søen Vrana og havet i nærheden af ​​fire nationalparker. Anlægget ligger 10 minutters gang til stranden, byen og alle de store attraktioner. Parkeringsplads til hver gæst.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Depositum er 20% af de samlede omkostninger. Forudbetaling betyder en bekræftet reservation, og resten betales ved ankomsten. I tilfælde af annullering af leje depositum refunderes ikke. Tidspunkt for ankomst er 14 timer og afgangstid til 10 timer.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afstande
 • Hav: 700 m
 • Strand: 800 m
 • Bycentrum: 1 km
 • Dagligvarer: 500 m
 • Restaurant: 1 km
 • Læge: 1.5 km
 • Apotek: 1.5 km
 • Bank: 1.5 km
 • Posthus: 1.5 km
 • Tankstation: 4 km
 • Busstation: 1 km
 • Lufthavn: 25 km
 • Lystbådehavn: 4 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Hana
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
pakostane,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Hana, Juni 2019
exceptionel

Vi havde et vidunderligt ophold i Sandras lejlighed. Lejligheden er moderne, meget veludstyret og smagfuldt indrettet. Fra terrassen kan du nyde en lille havudsigt meget mærkbar. Denne er stor nok til at være behagelig under måltiderne. Strøelse er virkelig behagelig. Så vidt vi er bekymrede fandt vi, at situationen var ideel på grund af byens centrum, så stille, men alligevel tæt på den. Pakostane er en central by der og besøg regionen i flere dage. Og desuden er Sandra en bemærkelsesværdig vært. Det er umuligt at gøre det bedre. Vi kan kun takke hende fra bunden af vores hjerter til hende velkommen. Vi anbefaler uden tøven til alle feriegæster. Se ikke længere end Sandra i et par dage i denne region. Det er 20/20! Vi havde ikke mulighed for at sige farvel til hende, fordi hun var væk da vi forlod, så vi kysser hende i dag for at bidrage til 6 dejlige feriedage.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra fransk - Vis original
Rybnik,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Hana, August 2016
En vidunderlig ferie!

I Kroatien var vi med venner mange gange, men opholder sig i lejligheden Hana husker bedst. Lejligheden er meget moderne og rummelige, ejere er meget søde og hjælpsomme, viet deres tid til os for at få hjælp i forbindelse med spørgsmål, til at reparere bilen. Så velkommen os i en lækker middag. Placering af lejligheden er meget praktisk, tæt på tilkørselsvejen, i nærheden af ​​cykelstier rundt om søen, en kort gåtur til den sandstrand eller stenet betalt i (med toiletter). Byens centrum med mange pubber også inden for en kort gåtur kort. Mange tak for en fantastisk ophold, vil vi helt sikkert kommer tilbage her.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Sandra Mikulandra Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

error_translate