Ferielejligheder PerlaMimice - Split og dens omgivelser

priser fra € 50 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Mimice og Split og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Apartments Perla er beliggende i Mimic, i en af de to bugter kaldet Kutlesa og Juto. Kun få skridt fra en lang smuk stenstrand og krystalklart hav. Nyd fordelene og miljøet i vores hus hele året. Slap af i naturlige omgivelser, omgivet af en tæt fyrreskov og duften af natur, mens du nyder morgensolopgangen. I vores fuldt udstyrede lejligheder, med venlige værter og en tradition på over 30 år, vil du føle dig som om du er hjemme. Vores lejligheder A1 (4 2) og lejlighed A2 (2 1) er fuldt udstyrede og nyindrettede. De opfylder behovene hos et par, en lille familie med et barn eller en stor familie. Alle gæster har en sikker parkeringsplads, liggestole til solbadning og en udendørs grill ved siden af huset. Lejlighed A2 (2 1) vender mod sydøst. Den er ideel til et par eller en lille familie med et barn. Lejlighed A1 (4 2) vender mod syd. Det er ideelt for en stor familie, med to altaner med en smuk udsigt over havet, stranden og øen Brač.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Et forskud på 20% betales ved reservation, resten ved ankomst. Ankomsttid er fra 14:00, og afgangstid er indtil 10:00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Bycentrum: 300 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 11 km
  • Apotek: 11 km
  • Bank: 11 km
  • Posthus: 400 m
  • Tankstation: 12 km
  • Busstation: 11 km
  • Jernbanestation: 35 km
  • Lufthavn: 55 km
  • Lystbådehavn: 13 km
  • Sportsaktiviteter: 1.1 km
  • Diskotek: 23 km
  • Kasino: 11 km
  • Nationalpark: 125 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Prisen inkluderer: velkomstdrink, strandstole, brug af udendørs grill, turistskat. Vi tilbyder mulighed for at organisere sport og andre aktiviteter såsom: rafting, zipline, undervandsdykning, bådture.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Perla
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 12 anmeldelser
ČIČAVA,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, Juli 2023
Fantastisk indkvartering

Et smukt sted for en ferie. Placeringen af lejligheden er fantastisk, kun få skridt fra stranden. Lejligheden har 2 altaner, hvorfra du kan nyde en smuk, fortryllende udsigt og lytte til havets brusen. Havet er krystalklart. Små småsten i havet, og sand lidt længere. Lejlighedens udstyr er på et godt niveau, vi havde alt, hvad vi havde brug for. Ejerne er store mennesker. De kommunikerede med os under hele vores ophold for at se, om vi havde brug for noget. Vi var 2 familier, en familie på tre og en familie på to, hvilket passede os med indretningen af de to værelser. Et badeværelse var nok for os. Foran indgangen til lejligheden er en stor terrasse med grill. Vi kunne også efterlade gummibåde og et paddleboard der uden problemer. Den store restaurant "Val" var inden for rækkevidde. Cafeen over klippen er også fantastisk. Du kan hoppe fra klippen i havet. Vi havde også smukke store bølger i et par dage. Der er kun én købmand i byen, som du skal gå op ad trappen til hovedvejen. Men vi var i bil, så vi købte dobbelt så meget, så vi ikke skulle afsted hver dag. Men det er bedre at handle f.eks. i Omiš eller i Baška vode, når du skal på tur et sted. Vi vil huske dette vidunderlige sted. Det er et sted at slappe af, det er stille, der er få mennesker, og vi kommer helt sikkert tilbage hertil.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie,
Anmeldelsen er oversat fra sovakisk - Vis original
Plzeň,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, Juli 2021
Lejlighed Mimice 4 + 1

Lejligheden var ren, pæn, meget veludstyret, aircondition, alt møbleret funktionelt. Ejere meget venlige, venlige, hjælpsomme og klar til at hjælpe dig til enhver tid med noget. Parkering sikret ved huset. Lige foran huset er der en rullestenstrand med liggestole. Vandet i havet er rent og varmt. Roligt miljø både dag og nat. Velegnet til familier med børn. På stranden til rådighed bar med pizza, 200 m fra huset fremragende restaurant Val, omkring 1 km hjem stor restaurant Carevi dvori. Supermarked til rådighed i landsbyen, åben hver dag. Vi tilbragte 2 uger i Mimice, og vi var meget tilfredse og begejstrede for miljøet, havet og folket. Tjekkiske Pilsen spinder på hovedstranden i Mimice. Jeg kan varmt anbefale.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Marijampolė,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, September 2015
Fantastisk!

Kære Petra, Vi er meget så ked af, at du venter så længe at supplere din lejlighed. Lejlighederne er rene, ryddelige, komfortable. Alt er meget glad for. Ingen klager. Værter er meget speciel. De er meget varme mennesker, meget gæstfri, venlige, hjælpsomme (tak igen for en vidunderlig kage til søns første fødselsdag). Byen er rolig, alt hvad du behøver for en familie med et lille barn til en afslappende ferie. Jeg varmt anbefale lejligheden. Vil være tilfreds 110%. Tak. ACIU Hilsen Eglė (Litauen)

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Petra Mimica Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Klar, kommunikativ, altid klar til at hjælpe.

Ferielejligheder Perla annonce er blevet set 101117 gange siden 13.05.2014.