Ferielejligheder AndreaMarušići - Split og dens omgivelser

priser fra € per nat
Detaljeret beskrivelse

Nye lejligheder ligger blot 15 m fra havet på en klippe. Fuldt udstyret og luksuriøst indrettede, velegnet til 2 til 40 gæster. Lejlighederne er ideelle til familier med børn, for folk, der ønsker at flygte fra stress af byens liv. Især interesanta stranden neden for huset, som du kan bruge eneste gæster i Andrea. Kom og nyd den rene hav og uberørt natur.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling sker på en sådan måde, at kunden for at bekræfte reservationen skal betale 20% af det samlede beløb, og restbeløbet betales ved ankomsten.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
 • Hav: 20 m
 • Strand: 20 m
 • Bycentrum: 100 km
 • Dagligvarer: 400 m
 • Restaurant: 400 m
 • Læge: 10 km
 • Apotek: 10 km
 • Bank: 10 km
 • Posthus: 1 km
 • Tankstation: 7 km
 • Busstation: 10 km
 • Lufthavn: 400 km
 • Lystbådehavn: 10 km
 • Diskotek: 15 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Vi tilbyder hjemmelavet røget skinke, vin, olivenolie. Vi arrangere ture efter aftale.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Andrea
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 6 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Langenzenn,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, August 2017
Værdi for pengene Fantastic

Jeg var med fire venner i en uge i lejlighed 5. Stranden er meget tæt på huset, du behøver kun gå ned ad trappen. Private spåntækte strandstole er rigeligt, og du har meget flot klart vand. Hvis du ønsker at besøge en anden strand tid er dette ikke et problem, kan den næste strand nås og 2 min gå meget større, men også fuld. Butikker er inden for 10 minutters gang, og du får alt hvad du behøver. En restaurant ved selv at tale tysk, og du kan betale med euro er ret næste dør og meget god og billig. Lejligheden er hyggelig og mere end tilstrækkelig. Det har en meget stor balkon med udsigt over havet. For at komme dertil meget godt uden en bil deal, da går i supermarkedet fra busser i alle retninger. Lejer er meget venlige og organiseret taxier til on eller hjemrejsen. I huset alt er til rådighed du bare nødt til at købe mad og drikke. Håndklæder og parabol flydende faner og viskestykker og vaskemaskine og opvaskemaskine er også tilgængelige. Var mere end tilfreds!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Burglengenfeld,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, August 2017
perfekte ferie

Meget ren og moderne lejlighed. Smukke, rolige privat strand med direkte adgang via trappe. Meget flot udlejer og værtinden. Et grundigt afslappende ferie.

Anbefalet for : Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Klaipeda,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, Juni 2017
Beatifull Kroatien

En vidunderlig ferie i Kroatien! Stor lejlighed beliggenhed, vidunderlig udsigt gennem vinduet. Værelserne har aircondition. Alt nødvendigt udstyr til madlavning. Nyrenoverede og nye møbler. Privat strand, der udelukkende anvendes af beboere. Mulighed for at lease SUP. Parkering mulighed. 35 km fra Split og 18 km fra Makarska. Et hyggeligt sted omgivet af træer og på første linje med udsigt over Adriaterhavet. Om morgenen, gå til terrassen og nyd en kop kaffe og naturlige naturtyper. Vi anbefaler dette sted! Vi vil stadig være her PS Vi anbefaler at du abonnerer på fiskpicknick på Makarska Havn. Tag en båd til Hvar og Brac Island (www.makarska-online.net). Besøg også den fantastiske Kasjuni strand i Split.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Srdan Antonijevic Annoncering idet 2012
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Russisk,