Ferielejligheder Kroatien
Ferielejligheder og værelser i Brac. Ferieudlejninger Brac, Kroatien.
 • Apartmani Brač
 • Apartments Brač
 • Appartamenti Brač
 • Appartements Brač
 • Apartmany Brač
 • Apartamenty Brač
 • Apartmanok Brač
 • Apartamente Brač
 • Appartements Brač
 • Apartamentos Brač
 • Apartmaji Brač
 • Appartementen Brač
 • Ferielejligheder Brač
 • Apartamenty Brač
Ferielejligheder i Kroatien op til 40% billigere!

Ferielejligheder Brač

Har du været i Brač?
Skriv en byanmendelse!
Brač

Brač er den største dalmatiske ø. Den er 40 km lang, og takket være sit areal er den den tredjestørste ø i hele Adriaterhavet. Den ligger fra 6 til 13 kilometer fra fastlandet, afhængigt af hvilken del man befinder sig på, og den er adskilt af fastlandet af kanalen Brač, hvis største dybde er 78 meter. Mod vest skiller kanalen Splitska Vrata øen fra Šolta, mod syd er Brač adskilt fra øen Hvar af Hvar-kanalen (maksimum dybde på 91 meter). Brač ligger meget tæt på den største dalmatiske by Split, beliggende på fastlandet. Øen besidder en kystlængde på 175 km. Bjerget Vidova Gora, som med sine 778 meter er Bračs højeste punkt, er samtidig det højeste tinde af alle Adriaterhavet øer. Øen Brač har et middelhavsklima med lange og tørre somre og korte og milde vintre.  Brač er en af de mest solrige øer i Kroatien, og området generelt, med mere end 2700 solskinstimer om året. Den gennemsnitlige vintertemperatur er 9 grader celsius og om sommeren er gennemsnitstemperatur 25 grader celsius. Sne er sjælden på øen, og hvis det skulle ske, at den falder, ligger den ikke længere end 10 timer. Brač er kendetegnet ved en vidunderlig smuk natur og næsten ingen forurening, fordi øen ikke har nogen industri, der kunne væsentligt forurene luft. Ifølge folketællingen fra 2001, har Brač 13.012 indbyggere, som bebor et par landsbyer og mindre byer på øen. Turismen er en meget vigtig erhvervsgren for Brač, så det er meget let at finde en feriebolig på øen.  Der er en lang række hoteller og campingpladser, men på grund af deres kapaciteter modtager private ferielejligheder de fleste gæster hver sæson. I sommersæsonen er Brač fuld af turister, og da øen har en lufthavn, er den meget let tilgængelig selv fra fjernere destinationer. Det mest udviklede turiststed på øen er byen Bol. Selvom andre steder på øen også er meget attraktive og har meget at tilbyde turisterne, kan Bol prale med den dejlige og unikke strand Zlatni Rat, som er inkluderet på listen over verdens smukkeste strande. Området omkring stranden Zlatni Rat er et paradis for surfere, der kommer fra hele verden for at nyde områdets dejlige natur og gunstige vinde. Turisterne på udkig efter rekreation kommer heller ikke til at kede sig på øen, da den byder på en lang række sportsgrene. På Brač findes også en lang række dykkerskoler og sejlklubber.
Brač sten er kendt over hele verden for sin kvalitet, og er også regelmæssigt bestilt og brugt til en række bygningsværker rundt omkring i verden. Der findes endda nogle argumenter for, at den blev brugt til at bygge Det Hvide Hus i Washington. Hvert år afholdes der en række arrangementer på øen, og den gastronomiske begivenhed ”Hestebønner og sølvbede dage” (kroatisk: Dani boba i blitve) og sportsfestivalen Vanka Regule er kun nogle af dem.


Hvis du leder efter en feriebolig i Brac, så gennemgå vores tilbud og find en perfekt ferielejlighed til dig selv i Brac. Kontakt husejeren direkte og spar op til 40%. Velkommen til Brac.

Indkvartering Brač

Ferielejlighed Vila More
Overnatning: fra 2 til 9 personer i 2 ferielejligheder
Priser fra
€ 50
per nat
Ina
Overnatning: fra 2 til 21 personer i 4 ferielejligheder
Priser fra
€ 30
per nat
Mermaid
1 Vurdering
Overnatning: fra 2 til 17 personer i 3 ferielejligheder
Priser fra
€ 40
per nat
Nada
5 Vurdering
Overnatning: fra 2 til 11 personer i 3 ferielejligheder
Priser fra
€ 35
per nat
Sommerhus Kuća Sv.Mikula
Overnatning: fra 6 til 7 personer i 1 ferielejlighed
Priser fra
€ 70
per nat
Paola
Overnatning: fra 2 til 9 personer i 4 ferielejligheder
Pris på forespørgsel
Mišetić
Overnatning: fra 1 til 19 personer i 5 ferielejligheder
Priser fra
€ 20
per nat
Leon Mirca
Overnatning: fra 2 til 14 personer i 4 ferielejligheder
Priser fra
€ 30
per nat

Indkvartering nær Brač

Kort over Brač