Ferielejlighed SmileBaška Voda - Split og dens omgivelser

priser fra € 65 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Baška Voda og Split og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

I den smukkeste del af Adriaterhavet, mellem det imponerende bjerg Biokovo og det smukke hav, ligger Baška Voda, og vores lejlighed smiler i det. På samme tid har du en smuk udsigt over det store Adriaterhav, hovedtorget, havnen og på den anden side en fantastisk udsigt over Biokovo. Denne lejlighed har aircondition, gratis trådløs internetadgang, tv, veludstyret køkken og eget toilet. Du kan spise i spisestuen eller endnu bedre på balkonen med en smuk udsigt over havet. Vi håber, det er helt nok til navnet "Smile". Lejlighedssmil og Baska Vodas rigt tilbud vil helt sikkert få dig til at grine og gøre din ferie uforglemmelig for alle, der vælger at besøge den. Vi taler dit sprog.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Apotek: 200 m
  • Posthus: 300 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Smile
Mile Miletić Annoncering idet 2020
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Mile driver en familielejlighed. Ved havet nyder hun svømning, fantastiske scener i Baska Voda og besøger fascinerende strande på Rivieraen. Behagelig samtale. Du er velkommen til at kontakte ham. :-)

Ferielejlighed Smile annonce er blevet set 12175 gange siden 09.02.2020.