OliversumRivanj - Kroatiske øer

Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Rivanj og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Oliversum den gamle familie olivenlund med et renoveret gammelt hus og værtshus beliggende ved havet på en indhegnet grund på 2.700 kvadratmeter. Huset er fuldstændig renoveret og udstyret til et behageligt ophold hele året. Opholder sig i Oliversumu er særligt behageligt i foråret og sommeren, hvor de fleste bor der. Rivanjski kanal er præget af klare og fisk rige hav. Afhængig af dine ønsker i løbet af dagen kan du nyde solbadning eller nyde den naturlige skygge, med en god bog og lyde fra naturen, lyde af havet, fuglekvidder og lyden af ​​græshopper. Nætterne er behageligt forfriskende, og udsigten over den stjerneklare himmel er betagende. Selvom den daglige katamaran linje fra Zadar til Rivanj kommer i 35 minutter vil du føle det som om du har rejst gennem tiden og ankommer i en anden dimension, hvor du vil ikke engang en til at række ud efter din pung og se på uret, fordi i Oliversumu tid der. I Oliversumu respekt naturen og dens begrænsede ressourcer, der handler i overensstemmelse hermed.

  • Overnatning: 4 personer
  • Område: 45 m2
  • Have: 2700 m2
Mere information
Betaling og betingelser
For reservationen er forpligtet til at betale 30% af lejen. Rengøring gebyr er 25 €. Vi opkræver ikke ekstra for dit kæledyr, men vi mener den ansvarlige opførsel sin ejer. På Rivanj fra Zadar kører dagligt katamaran tidsplan (klokken 15:00 eller 16:30, søndag morgen kl 8:15), og færgen hver dag undtagen lørdag og søndag på 11:00 eller 12:00. Tilbage i Zadar færge om aftenen, en katamaran linje tidligt om morgenen og søndag aften.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 10 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Oliversum os giver olivenolie, krydret middelhavsplanter og økologisk dyrkede grøntsager, som er gratis at bruge med et minimumsgebyr. På øen er der mulighed for at købe frisk fisk fra lokale fiskere eller arrangere fisk middag eller endda hjemmelavet pizza. Hvis du foretrækker en mere aktiv ferie og ønsker at opdage skønheden i Zadar øhav eller den undersøiske verden, vi har mulighed for at leje en attraktiv speedbåde (kræver båd licens). At være på øen er der en butik, restaurant eller kaffe bar, båd tillader dagsture, fødevareforsyning eller ren underholdning (rør blår svømmere). Hvis du ankommer med fly, kan vi tilbyde en overførsel fra lufthavnen i bil og båd til øen, alt er til forhandling.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 5 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
poprad,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Oliversum, Juli 2019
Himlen, i olivenparadis

Praktiske oplysninger: Hele huset var meget meget meget rent. Ejere af huset er meget rart, hjælpsomme mennesker, thay giver dig alle de oplysninger, du har brug for. I huset er der alt hvad du behøver. Køkkenet er fyldt med alt hvad du har brug for: brødmager, blender, knivkarpe, køleskab med fryser, el-kedel, komfur, ovn. Køkkenet er nyt og så smukt og praktisk. Stuen med tv, dvd-afspiller, hifi tårn, fan, guitar - alt hvad du kan bruge og nyde. Senge har en høj kvalitet madras, god hvis du har problemer med tilbage. Haven er så smuk med mange levanduler, sommerfugle, blomster, oliventræer, urter, som du kan bruge til madlavning. Det giver dig maksimal privat. Vi havde en bil med os i haven, der er en vej og plads til det. Telefon- og internet-signalet er i god kvalitet. Der er en stor lille bygning - kaldet "Konoba " der er fantastisk gril, som du kan bruge. På terasen er der to afslapningszoner - der ligger en anden siddezone, i virkeligheden alle de wacations vi bruger - i disse afslappede zoner Følelsesmæssige info: Dette Oliversum er en fredelig himmel. Det privatliv, der tilbyder, er så høj kvalitet. I natten er der ingen let smog. Stedet er så stille, ideelt til afslapning ud af mennesker og samfund. Hvis du har brug for noget samfund eller mad at købe, er der hver dag mulighed for at bruge både - jadrolinia, for at gå til Zadar. Ejerne er så venlige, hyggelige, åbnehjertede mennesker, de hjælper dig, hvis du har brug for det, de er interesserede, hvis alt er i orden. Vi ser ikke negativerne på det smukke sted.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Turister uden bil, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Karlovac,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Oliversum, September 2018
Meraklijanje

Jeg kan godt sige til mig selv, at jeg er professionel "Meraklije" , for når jeg vælger beliggenheden til havet, vælger jeg den første række til havet og kort sagt øerne og den fred, de tilbyder. Rivanj, og Oliversas stilling er det bedste hidtil, jeg har aldrig set sådan fred overalt. Når du sidder på Olivers terrasse, det samme sekund slukker du resten af ​​galaksen :) Ejere er vidunderlige mennesker, og efter at vi har besluttet at elske de samme og lignende ting, brugte vi lidt tid sammen i hyggelige samtaler om musik, tegneserier, film ... og alt dette med en god øl og absorberer atmosfæren på øen. Jeg tilbragte et par dage i Oliversum i september og ventede bare på efterårets efterår og det var vidunderligt. Jeg vil gerne komme tilbage her igen, og igen, og igen ...

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Rijeka,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Oliversum, August 2017
Et stykke af private paradis

Kan du forestille dig den euforiske nuværende tidspunkt er der et sted at hvile din sjæl og krop, genoplade batterierne ..., hvor du kærligt har indrettet hus i skyggen af ​​gamle oliventræer, smukke krystalklare hav, himlen fyldt med stjerner bare for dig selv ... et sted, hvor kun lyden af ​​havet og fårekyllinger forstyrrer stilheden .... et sted, hvor man ikke lige meget tid eller timer ... Faktisk er der sådan et sted ... Så meget tak forunderlige værter, der er med en masse redigering kærlighed og indsats dette stykke for hans private paradis, og besluttede at dele det med os.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Forza Fiume!

Tak universet, som har sendt vore vibrationer på folk som alle jer, der har gjort det muligt at realisere vores vision om flugt og vende tilbage til sig selv, i den del af en denne jordiske rejse. Vi er glade for, at du var vores besøgende og plejet alle med lige stor vægt på det, vi holder af. Tak!

Vis alle anmeldelser
Tajana Radulić Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk,