Ferielejligheder KatinaZlarin - Kroatiske øer

priser fra € 60 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejligheder Katina er placeret tæt på byens centrum, men i en placering, der giver afsondrethed gæsterne en fredelig og afslappende ophold. Den arkitektoniske løsning af huset gæst til isolering og beskyttelse af personlige oplysninger på en af ​​de tre unikke terrasse. På grund af strømmen af ​​frisk luft fra den højeste bakke zlarinskog Klepac i lejlighederne ikke føler sommervarmen, og klimaanlæg er hovedsagelig anvendes til opvarmning i det tidlige forår eller sene efterår. Udformningen af ​​lejlighederne og huset fremhæves personlighed ejeren, således at disse lejligheder ikke passer stereotyper enheder. Island Zlarin gæster med en anderledes måde at ferie i forhold til fastlandet såvel som de fleste af de andre øer. Øen har ingen biler, og dermed forlade skibet føler den tid det tager på en anden dimension.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Gæst booking er bekræftet med en 10% depositum. Ankomst i huset ved ankomst og adgang til lejligheden er from14 time. Forlade lejligheden indtil 10 timer.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 300 m
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 100 m
  • Posthus: 200 m
  • Lufthavn: 450 km
  • Lystbådehavn: 300 m
  • Sportsaktiviteter: 100 m
  • Nationalpark: 75 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Prisen inkluderer en velkomstdrink og lokale skatter. Efter anmodning kan vi tilbyde morgenmad og forbereder traditionelle retter.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Katina
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 6 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juni 2023
Hvil for sjælen!

Alle anbefalinger til denne vidunderlige lejlighed og endnu flere vidunderlige mennesker! Indkvarteringen er meget rummelig, terrassen og atmosfæren er som i filmene, definitionen af ferie. Værterne er diskrete og hjælper med alt! Zlarin er smuk, og denne ferie vil forblive et godt minde for os, takket være værterne igen! Vi ses.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vinkovci,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, August 2022
Hav, sol og nydelse

Meget venlige og venlige værter, diskret, men altid til stede, hvis der er brug for noget. Lejligheden er rummelig, fuldt udstyret som på billederne, på terrassen kan du nyde aftenen med lyden af græshopper mens den bagerste del af lejligheden har udsigt til oliven- og figentræer. Vi var især imponerede over de små ting i køkkenet, der tog imod os, og de betyder meget, samt de bøger, vi kunne bruge. Vi hyggede os med børnene. Tak til værterne for at gøre Zlarin til vores hjem i ni dage!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Logatec,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Katina, August 2015
Zlatan Zlarin

Tak Sonja og Thomas, venlige mennesker. Vi har brugt dejlig tid sammen med dig. Lejligheden er bare er behageligt, kun at stemme lidt bredere seng :-). Terrace er lige som det skal være, med henblik på Zlarin. I 10 dage gik vi hele øen. En masse af arkæologi, figner, vilde mynte og god mad. Vi skal. Jeg kan varmt anbefale. Gorazd

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Sonja Ninić-Ševo Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Mere om ejeren

Vi er en familie, der beskæftiger sig med turisme i 16 år. Lejligheder til leje er i vores familie hus på øen Zlarin. Hvis du kan lide en rolig ferie på øen, som er afrundet masseturisme, og hvor du kan nyde naturen så Zlarin rigtige sted for dig.

Ferielejligheder Katina annonce er blevet set 70290 gange siden 16.08.2014.