Ferielejlighed Old SchoolZlarin - Kroatiske øer

priser fra € 60 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejlighed i centrum af Zlarin, hvor du vil have alle de faciliteter, som denne ø tilbyder dig lige ved hånden. Det ligger på første sal i en århundrede gammel bygning, der engang var en skole. Bygningen er blevet gennemgribende renoveret for at give gæsterne et behageligt ophold. Under renoveringen blev en del af retromøblerne bevaret, hvilket fremkalder den originale middelhavsstemning. Lejligheden består af to soveværelser med dobbeltsenge, en rummelig stue og spisestue, et veludstyret køkken med bar og et badeværelse. På bagsiden af bygningen er der en terrasse med en del i skygge, som er ideel til at tilbringe eftermiddagen. Velkommen til den gamle skole!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling: 30% forudbetaling inden for 7 dage efter reservationsbekræftelse, 70% saldo baseret på forudbetaling eller kontant ved ankomst. Rabatter: 10% for hver ekstra uges ophold i lejligheden Indkvartering. opkræves ikke for børn under 2 år. Turistskat er inkluderet i prisen. Udlejer er ikke underlagt betaling af moms i henhold til bestemmelserne i artikel 22 i momsloven.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 50 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 50 m
  • Læge: 70 m
  • Posthus: 50 m
  • Sportsaktiviteter: 50 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Velkomstdrink er inkluderet i prisen. Tidspunktet for gæstens ankomst og afgang afhænger af skibet, så vi aftaler tidspunktet for ind- og/eller udrejse fra lejligheden. Det er muligt at leje cykel, kano og båd på øen. Du kan købe mad i en veludstyret butik, fisk på fiskemarkedet, friske grøntsager på markedet. "banken". Der er adskillige restauranter og snackbarer og adskillige caféer på øen.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Old School
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Uroš Brkić
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Mere om ejeren

Jeg tror, du vil nyde min lejlighed i Zlarin. Jeg vil gerne byde dig velkommen. Uros

Ferielejlighed Old School annonce er blevet set 355 gange siden 04.05.2024.