Sommerhus MarieŽirje - Kroatiske øer

priser fra € 80 per nat
Detaljeret beskrivelse

Feriehus Marie ligger i Tratinska-bugten. Huset består af 2 soveværelser, et badeværelse, en stor stue og køkken samt en stor terrasse (40 m2). Den har en dobbeltseng og 2 enkeltsenge og en tre-personers med plads til 2 personer. Du kan arrangere ting i garderobeskabe eller natborde. Køkkenet er udstyret med alt hvad du behøver for at lave en god frokost, morgenmad eller snack, og stuen har et stort tv til aftenunderholdning (hvis du ikke beslutter dig for at gå rundt i bugten). Huset ligger i første række til havet, gåturen til stranden tager kun et par minutter. Lejligheden har en have ved havet, ca 800m2. Der er grill/ovn og figentræ, der bærer frugt i hele juli og august. Der er 2 restauranter ved siden af huset, den ene 100 m væk og den anden 200 m væk. Sidst på eftermiddagen kan du tage til toppen af bugten, hvor der er et udsigtspunkt med udsigt over Kornate National Park, eller udforske naboen Mikavica, eller gå til landsbyen langs den gamle vej.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Indgangen til huset er fra kl. 14.00, og huset skal være forladt senest kl. 10.00 (mulighed for aftale). For at bekræfte reservationen er det nødvendigt at betale en forudbetaling, ifølge den foreløbige faktura, på et beløb på 200 EUR. Vi står til din rådighed 0-24 timer. Turistskat er inkluderet i prisen. Vi ønsker dig et behageligt ophold i vores feriehus!
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Afbestilling 7 dage før, fuld tilbagebetaling af forudbetaling.
Afstande
  • Hav: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Bycentrum: 3 km
  • Dagligvarer: 3 km
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 3 km
  • Posthus: 3 km
  • Nationalpark: 10 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Velkomstdrink. Cykelstier. I havnen (5 km fra sommerhuset) er der en butik, der har alt undtagen kød. I centrum (3 km fra sommerhuset) er der posthus og klinik.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Sommerhus Marie
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Dragan Lončar Annoncering idet 2022
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

En familiefar, en fan af solen og havet. Jeg har boet i Šibenik hele mit liv. Jeg taler engelsk.

Sommerhus Marie annonce er blevet set 9018 gange siden 19.04.2022.