Ferielejligheder ŠkaraPašman Ždrelac - Kroatiske øer

priser fra € 60 per nat
Detaljeret beskrivelse

Fuldt udstyrede lejligheder, aircondition, satellit-tv, internet, ..... Beliggende i en stille bugt, FØRSTE RÆKKE TIL HAVET. I gården er der grill med stor terrasse til hyggelige familiesammenkomster. Gården er velegnet til børn, med rutsjebane og gynge. . Der tilbydes parkering i gården. , Foran huset er der en strand, velegnet til små børn Fra gården er du direkte på stranden. Stranden er med små sten og har naturlig skygge. Den anden strand, som er delvist sandet, ligger 150 m. Foran bygningen er der en havnefront (mole), så det er muligt at bruge en kaj til en lille båd Mindre butikker og caféer ligger 150 m væk Restaurant. med fiskespecialiteter er 300 m væk.. Til bymidten skal du 15 minutters let gåtur, hvor der er restaurant, konditori, marked, marked, posthus..... VELKOMMEN!!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ved reservation er det nødvendigt at indbetale et forskud på 30 % til kontoen. . Ankomsttid for gæster efter kl. 14.00 og afgangstid indtil kl. 10.00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Bycentrum: 700 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 700 m
  • Læge: 5 km
  • Apotek: 8 km
  • Bank: 8 km
  • Posthus: 600 m
  • Tankstation: 8 km
  • Busstation: 11 km
  • Jernbanestation: 11 km
  • Lufthavn: 25 km
  • Lystbådehavn: 10 km
  • Nationalpark: 8 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
En velkomstdrink er inkluderet i prisen, samt en dalmatisk frokost eller middag ved ophold længere end 8 dage. Det er også muligt at bruge en bådplads.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Škara
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Marktleuten,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Maj 2023
Fantastisk lejlighed, med en fantastisk familie

Husets beliggenhed er fantastisk, og lejlighederne er meget veludstyrede. Ejerens venlighed og venlighed er især bemærkelsesværdig. Det er vidunderligt stille, så man sover som en drøm. Tak Senka og Goiko, det var perfekt hos jer. Vi vil være tilbage.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Kære gæster!

Kære Dietmar og Sigrid! Mange tak for dine pæne ord. Det vigtigste for os er, at vores gæster er tilfredse. Vi er glade for, at du havde en god tid hos os, og at du gerne vil vende tilbage. Vi ses næste sommer. Mange søde hilsner fra Ždrelac, Senko og Gojko

Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2022
Den bedste ferie

Huset ligger i en smuk beliggenhed, fred og ro, en ideel ferie for hele familien. Foran huset er der en strand som er fantastisk, skyggen er fra ca 15 timer så børn kan boltre sig i havet i skyggen Lejligheden er ren, ryddelig, ejeren fru Senka er en vidunderlig kvinde, sød, altid villig til at hjælpe. Vi følte det, som om vi var hjemme, vi vendte tilbage til vores hus mere udhvilede end nogensinde. Vi kunne godt lide dette års ferie så meget, at vi ønsker at holde ferie her hvert år.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Kære gæster!

Kære Sofia! Vi venter på dig igen om et par dage, og jeg svarer først nu på din kommentar. Jeg savnede bare at gøre det! Undskyld mig venligst. Tak for dine vidunderlige ord. Vi forsøger at gøre vores gæster tilfredse og have en behagelig ferie med os. Tak fordi du kom tilbage til os. Jeg håber du bliver lige så tilfreds som sidste år. Vi venter på dig igen. Held og lykke!! Senka og Gojko

4274 Žirovnica,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, August 2022
Lejligheder Škara, Ždrelac 34/31, Pašman

Huset har en fantastisk beliggenhed lige ved havet, for enden af en lille landsby. Husets omgivelser er fredelige og ideelle til at slappe af fra hverdagen. Stranden med badebro ligger lige ved siden af huset og er velegnet til alle badende. (Børn kan lege på lavvandet, og man kan hoppe i havet fra molen.) Lejlighederne er hyggelige og meget rene. Udsigten over havet fra lejlighedens balkon er vidunderlig. Du vågner om morgenen med udsigt til solopgangen. Bag huset er der også et fantastisk fællesareal med pejs, til grillning. Værterne er meget venlige og hjælpsomme. De behandlede os med fremragende lokale specialiteter. Ved ankomsten en velkomstgave (hjemmelavet brandy, vand) i køleskabet. Der ligger en købmand 100 m fra huset. Udover butikken er der også en hyggelig bar, og lidt længere henne et gæstehus med forplejning. Vi havde også 2 hunde med, som blev taget godt imod og havde en stressfri ferie. De kunne svømme i havet foran huset, og der er også mange vandrestier i området. Tak hr. Senka og Mr. Gojko for alle. Vi vil være tilbage næste år!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Ejernes svar
Svar

Kære fru Elizabeta og hr. Boštjan! Tak for de søde ord, du sendte os. Vi er glade for, at du havde en behagelig ferie hos os. Vi forsøger altid at gøre vores gæster tilfredse, og tilfredse gæster er vores største belønning. Vi glæder os til at se dig tilbage næste sommer. Dine hunde er også velkomne. Modtag varme hilsner fra Ždrelac! Senka og Gojko

Senka Škara Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Tysk,
Mere om ejeren

Kære gæster! Trænger du til en rolig ferie, uden trængsel på de store strande, er vores lejligheder ideelle til dig. . Vi er beliggende i en stille bugt, første række til havet, med en lille strand foran huset. Stranden har små småsten, har naturlig skygge og er også velegnet til børn. Der er også en havnefront (mole), så du kan også bruge fortøjningen til en båd. VELKOMMEN !!

Ferielejligheder Škara annonce er blevet set 50507 gange siden 28.06.2017.