Ferielejligheder DeveronHvar Zavala - Kroatiske øer

priser fra € 70 per nat
Detaljeret beskrivelse

Apartments Deveron ligger på sydsiden af øen Hvar, i den lille fisker- og turistby Zavala.Øen Hvar er også kendt som den mest solrige kroatiske ø med hele 2.715 solskinstimer om året. Dens sydlige side og byen Zavala har et særligt mikroklima, der er velegnet til mennesker med luftvejsproblemer (astma, allergi). Apartments Deveron ligger lige ud til havet (ca. 70m - første række fra havet). . På de varmeste dage kan du nyde skyggen af fyrreskoven med lyden af vinden og kvidren fra græshopperne. Der er pejs i haven. Naturen og omgivelserne i Zavala, i Deveron-lejlighederne, er et ideelt sted for en afslappende ferie, især for familier med børn, ældre mennesker, men også for gæster, der er trætte af hverdagens bystøj og menneskemængder. Apartments Deveron er designet som separate lejligheder med en selvstændig indgang. Hver lejlighed har et eller to soveværelser, stue, fuldt udstyret køkken og spisestue, badeværelse og toilet, stor terrasse med havudsigt.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
På afrejsedagen bedes du forlade APP senest kl. 10.00. På ankomstdagen er APP gratis fra kl. 14.00. Forudbetaling for ophold er 30% af det samlede beløb. Begyndelsen og slutningen af opholdet i højsæsonen er FREDAG. Ankomst og afgang uden for sæsonen - efter aftale. Slutrengøring 30,0 eur - 40,0 eur. Ekstra person 10,0 - 20,0 eur/dag. Reservationen anses for bekræftet efter forudbetaling på 30 %. Betaling for reserveret overnatning sker på den første ankomstdag. Betaling for lejligheden er kun muligt kontant.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Forskudsbeløbet tilbagebetales kun i tilfælde af annullering af reservationen mindst 60 dage før ankomst. I tilfælde af for tidlig afbestilling eller udeblivelse af gæsten tilbageholdes forudbetalingen. Gæsten er forpligtet til at informere os om ændring af ankomstdato eller sen ankomst (efter kl. 21.00). Ved senere ankomst end bestilt (næste dag), eller tidligere afrejse, er gæsten forpligtet til at betale beløbet for hele reservationsperioden. Vi råder dig til at tegne en fortrydelsespolitik hos det forsikringsselskab, du vælger. Gæsten er forpligtet til at anmelde enhver skade, han har forårsaget, i tilfælde af tingskade. Gæsten er forpligtet til at erstatte den deraf følgende skade. Vi er ikke forpligtet til at bære ansvar i tilfælde af tyveri, ulykke eller skade på ejendom eller personer, ej heller til at påtage os ansvar for skader forårsaget af torden, hagl, brand... Vi råder gæster til at forsikre deres ejendom hos et forsikringsselskab. Kæledyr er ikke tilladt i lejlighederne.
Afstande
  • Hav: 70 m
  • Strand: 90 m
  • Bycentrum: 500 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 400 m
  • Læge: 7 km
  • Apotek: 7 km
  • Bank: 7 km
  • Posthus: 7 km
  • Tankstation: 7 km
  • Busstation: 7 km
  • Lystbådehavn: 500 m
  • Sportsaktiviteter: 7 km
  • Diskotek: 7 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
De er omgivet af en fyrreskov, hvor liggestole og hængekøjer er forberedt til din ferie. Sejlsportsgæster kan fortøje deres både op til 7 m ved en privat markeret ankerplads, der ligger 10 m fra kysten. Fra tilbuddet om yderligere faciliteter er der i Zavala to restauranter, en strandbar, cafébarer, et pizzeria og en butik. Zavala er ideel til jogging eller cykling På den sydlige side af øen Hvar, i Sveta Nedjelja, er der sportscentret Cliffbase. Ikke langt fra kysten på sydsiden af Hvar ligger øen Šćedro, et sted for dagsture. Havkanalen mellem Hvar og Šćedar er et ideelt sted for surfere på grund af dets mikroklima. Vi foreslår et besøg i byen Hvar, som er et kulturelt monument, til den gamle bydel, som kan dateres tilbage til år 2000. pk (UNESCO)
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Deveron
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Alexandra Caric Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tjekkisk, Sovakisk, Polsk, Russisk,
Mere om ejeren

Kære gæster, velkommen til øen Hvar, Apartments Deveron. Vores hus er ideelt for familier træt af hverdagens byens støj og stress for at lede efter hvile og afslapning. Jeg tror, ​​at du også kan finde et ideelt sted for en ferie, som det fremgår af vores forfædre mangeårige gæster, der kommer år efter år kommer tilbage med jævne mellemrum. Forsøge at være uvijerite.

Ferielejligheder Deveron annonce er blevet set 60234 gange siden 06.04.2015.