Ferielejligheder MartinaZaton (Zadar) - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 40 per nat
Detaljeret beskrivelse

Kære gæster, velkommen! Start dagen på lejlighedens terrasse med lyden af græshopper og fuglekvidder og vent på de smukkeste solnedgange! Apartments Martina ligger i en rolig del af Zaton, 130 m fra stranden, de giver et perfekt sted for en ferie.I umiddelbar nærhed ligger Holiday Resort Zaton, hvor der er restauranter og diverse underholdning for voksne og børn, som er nødvendige for en kvalitetsferie. Lejlighederne er omgivet af smuk natur og en have fuld af blomster. De yngste har deres eget hjørne i haven. Der er en parkeringsplads i gården til huset. Strandene er sandede, lavvandede, dekoreret med børnefaciliteter. De er ideelle til familier med børn. Stranden har brusere, omklædningsrum og toiletter. Liggestole, parasoller og vandcykler kan lejes på stranden. Der er også et udendørs fitnesscenter på stranden. Bageriet ligger 50 m væk, restaurant, cafe og is 60 m. Medbring eller lej cykler og nyd de smukke cykelruter!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling sker kontant. Forudbetaling er 30% af den samlede pris. Resten betales på ankomstdagen. Afgang er indtil kl. 9.00. Ankomst fra kl. 14.00. I tilfælde af at gæsten annullerer reservationen af en eller anden grund, er vi ikke forpligtet til at returnere det allerede betalte forudbetaling. Ved tidligere afrejse end aftalt er vi ikke forpligtet til at returnere resten af pengene. Internetsignalkvaliteten kan variere i visse dele af anlægget. Denne service er gratis. Under opholdet står de venlige værter til din rådighed for spørgsmål og service.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 50 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 700 m
  • Dagligvarer: 700 m
  • Restaurant: 30 m
  • Læge: 300 m
  • Apotek: 900 m
  • Bank: 20 km
  • Posthus: 1.4 km
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 1 km
  • Lufthavn: 2 km
  • Sportsaktiviteter: 100 m
  • Diskotek: 200 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Vores have er rig på frugt og grøntsager. Alle vores gæster har til deres rådighed kirsebær, æbler, pærer, vindruer, figner, tomater, agurker og peberfrugter. Kære gæster, nyd smagningen af vores naturlige lokale produkter!
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Martina
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 110 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, November 2023
Vores oase af fred

Et vidunderligt roligt sted, den helt rigtige ferie. Vi var i slutningen af september, så det er nok grunden. Lejlighederne har en vidunderlig beliggenhed, omgivet af en ægte botanisk duftende have. Havet er ekstremt tæt på, samt vigtige faciliteter såsom bageri, restaurant, pandekagebar og træningsbane. Lejligheden er smagfuldt indrettet, ligesom hele anlægget er. Alt er endnu smukkere live. Priserne er ganske overkommelige. Og meget vigtigt, værterne er vidunderlige mennesker, så imødekommende og diskrete. Fru Renata er efter alt at dømme en rigtig husmor. Jeg anbefaler helhjertet lejlighederne.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Tak 💞

Kære Rahid, tak for sådan en dejlig kommentar. Vi er meget glade for, at du har valgt vores lejligheder til din ferie. Din tilfredshed var tydelig under hele dit ophold. At vi ses igen næste år siger det hele. Hilsen fru Milena, dine værter Renata og Elvis 😘😍

Ljubljana ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, September 2023
Store

Meget søde, venlige værter. Et ideelt udgangspunkt for cykling.

Anbefalet for : Aktiv ferie,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Ejernes svar
Tak

Tak, kære Nevenka, for den positive kommentar. Du er altid velkommen 🤗. . Dine værter Renata og Elvis 🥰

Koorivnica,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, August 2023
Smuk lejlighed og ejere

Kære fru Renata, og hr. Elwis. Vi er glade for at have mødt dig og at have boet hos dig i din lejlighed. Vi havde det rigtig godt hos dig, du er meget venlig og hjertelig. Lejligheden er også smuk, med en udsigt over havet, ma smuk. Haven omkring lejligheden er også betagende, smuk. Tak for alt, jeg håber at se dig næste år, fordi vi ville elske at komme til dit sted igen. Tihomir og Ines.

Anbefalet for : Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
🤗

Kære Tihomir og Ines, vi er glade for, at I nød jeres ferie hos os. Du er altid velkommen som gæst. Vi håber at møde dig igen næste år (kontakt os i god tid 😊) Med venlig hilsen Renata og Elvis Peroš ❤️

Vis alle anmeldelser
Renata i Elvis Peroš Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Velkommen kære gæster! Vi vil gøre vores bedste for at gøre din ferie og bo i vores lejligheder derhjemme ... komfortable og hyggelige .... Vi står til din rådighed, og vi ser frem til at møde dig! Dine værter Renata og Elvis.

Ferielejligheder Martina annonce er blevet set 144477 gange siden 30.06.2015.