Ferielejlighed FamilyZaton (Zadar) - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 65 per nat
Detaljeret beskrivelse

Apartment Family er beliggende i et familiehus med 4 boligenheder, i en rolig del af byen. Det ligger på husets første sal og blev renoveret i foråret 2022. Det er i umiddelbar nærhed af TZ Zaton, butikker, legeplads, værtshus og bageri. Sandstrande, som er et glimrende valg for familier med børn, ligger 15 minutters gåtur væk eller 1 minuts kørsel i bil. Lejligheden består af: et soveværelse med en dobbeltseng og en ekstra seng, et badeværelse med bruser, et køkken, en stue og en udendørs overdækket terrasse. Udover ovenstående udstyr har gæsterne også et Smart TV, en mikrobølgeovn, en brødrister, en hårtørrer, en vaskemaskine og mulighed for en udendørs grill til rådighed. Der tilbydes parkering i bygningens gård. Lejligheden er et glimrende valg for en familie med et eller to børn. De offentliggjorte billeder viser den faktiske tilstand, og hvis du mener, at noget ikke er vist og er vigtigt for dig, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan give dig yderligere information eller give yderligere billeder.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ankomsttidspunktet til lejligheden er muligt fra kl. 14.00, og tidspunktet for afrejse fra lejligheden er indtil kl. 10.00. For at bekræfte reservationen er det nødvendigt at betale et forskud på 30% af den samlede pris for opholdet, og resten af beløbet betales på ankomstdagen. Vi står til din rådighed for alle henvendelser hos ovenstående kontakter, samt for alle dine forslag, som du mener vil give dig som gæst en endnu bedre og bedre kvalitetsferie i vores anlæg.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
Kære fremtidige og potentielle gæster, vi vil gerne informere dig om, at vi refunderer 100 % af alle forudbetalinger, hvis du af en eller anden grund annullerer mindst 10 dage før din reserverede ankomstdato. Ved alle efterfølgende annulleringer af reservationen (inden for 10 dage) vil vi desværre ikke kunne returnere forudbetalingen. Rejs samvittighedsfuldt, langsomt og sikkert, for når alt kommer til alt, er dette din rejse til en velfortjent ferie. Vi ønsker dig en sikker rejse, en sikker ankomst og en af de bedste ferier, du nogensinde har oplevet (selvfølgelig ønsker vi dig det bedste!).
Afstande
  • Hav: 800 m
  • Strand: 800 m
  • Bycentrum: 50 m
  • Dagligvarer: 50 m
  • Restaurant: 30 m
  • Læge: 3 km
  • Apotek: 2 km
  • Posthus: 2 km
  • Tankstation: 800 m
  • Sportsaktiviteter: 50 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Family
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 19 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A3+1, Juni 2023
Positivt chok2!

Jeg ved bare ikke, hvad jeg ellers skal skrive, som ikke allerede er blevet sagt. En kongelig velkomst, som på et 5* hotel, frugt, drinks, gaver til børnene, alt er perfekt. Darko accepterede endda nogle virkelig små velmenende anbefalinger fra sidste år. Dette viser virkelig med hvor meget kærlighed, velbehag og opmærksomhed Jelena og Darko driver deres lejligheder. Deres sjældent set venlighed og omsorg for gæsten beskrives bedst i den måde, de opdragede Laura og Petar, to ekstremt smarte, anstændige og gode børn. Da det er andet år, vi har været gæster, er børnene - deres og vores, og også vores mødre - blevet rigtige venner. Og en anden fin detalje, der gjorde os særligt glade som planteelskere, er det nyplantede oliventræ foran huset, to citrustræer og en smuk stor japansk azalea bag huset, altså foran lysthuset. Enhver udlejer, der anvendte mindst 50 % af Jelena og Darkos tilgang, ville være yderst succesfuld. Men alligevel er de i en klasse for sig. Top klasse! Vi ses helt sikkert næste år. Kys og store hilsner fra os alle!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Köln,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A3+1, Juli 2023
Fantastisk lejlighed! (5+++ vurdering)

Vi havde en meget dejlig, afslappende ferie i lejligheden, og vi ville elske at komme tilbage! Lejligheden er nyistandsat. Alt er meget rent og nyt. Udlejeren bød os personligt velkommen, viste os alt i fred og besvarede vores spørgsmål. Vi blev mødt med afkølede sodavand, en frugtkurv og en gave til vores søn. Du kunne altid kontakte udlejer, eller han ville forhøre sig om vores velbefindende uden at være påtrængende. Udlejerne og hele boligfællesskabet er meget børnevenlige. Vi fik masser af (insider) tips til udflugter, strande, seværdigheder og restauranter. Turistkontoret, et bageri, et supermarked og nogle restauranter ligger inden for gåafstand. Vi kan anbefale lejligheden og udlejeren uden forbehold!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Rugvica,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A3+1, August 2023
En ideel ferie

Lejlighed "Familie" er den bedste lejlighed, vi boede i! Det er beliggende i et roligt område tæt på en butik, bageri, værtshus og legeplads. Lejligheden var helt ren, vi blev mødt med frugt og kolde drikke, samt en gave til barnet. Den er udstyret med absolut alt, hvad du kan få brug for (fra basale fødevarer, rengøringsmidler, køkkenudstyr) og endnu mere. Der er et stort lysthus og grill til rådighed i gården. Jelena og Darko er vidunderlige mennesker, behagelige, muntre og smilende, og de tænkte virkelig på hver eneste lille ting for at gøre opholdet i deres lejlighed behageligt og afslappende. De skal virkelig være et eksempel for alle lejere på, hvordan man behandler gæster, hvordan lejligheden skal se ud, og hvad den skal indeholde. Anbefaling til fremtidige gæster - Familielejligheden er det ideelle valg! Jelena og Darko, tak fra bunden af mit hjerte for alt!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Jelena&Darko Garvanović Annoncering idet 2022
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Kære gæster, vi ønsker, at I føler den fred og familieatmosfære, som vores anlæg tilbyder, og at I nyder det, som vi og vores børn gør. Vi indrettede lejligheden efter vores behov, og derfor døbte vi den Familie. Vi ønsker, at du skal føle dig godt tilpas og tilfreds, og at din ferie hos os forbliver i dine gode minder. Jelena & Darko

Ferielejlighed Family annonce er blevet set 12407 gange siden 31.05.2022.