Ferielejligheder Gala Zaostrog - Split og dens omgivelser

priser fra € 80 per nat
Detaljeret beskrivelse

!!! RABAT FOR 10+ NÆTTER!! Vi tilbyder fuldt og moderne udstyrede lejligheder i et renoveret hus med stor have. Boligen er ideel til en familieferie og ligger i en rolig del af landsbyen, omgivet af smuk natur og kun 5 minutters gang fra strandene og havet. På samme afstand er der alle de faciliteter, der er nødvendige for en kvalitetsferie. Restauranter, caféer, butikker og sportsfaciliteter ligger i umiddelbar nærhed af boligen. Huset er indrettet med en rummelig have fuld af autokton middelhavsvegetation og giver intimitet samt tryghed for dig og din familie.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling for overnatning sker ved ankomst i form af kontanter. Forskudsbetalingen er 20% af den samlede pris for opholdet. Forskudsbetalinger vil blive indbetalt til ejerens konto inden ankomst til overnatningsstedet. Det ideelle ankomsttidspunkt er om morgenen, mens afgang er om aftenen eller eftermiddagen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Forskudsbetalingen refunderes, hvis reservationen annulleres rettidigt. Tidspunktet for at annullere reservationen er 15 dage før ankomst. Vi anbefaler aktiv kommunikation via e-mailadresse og andre platforme for at give bedre service.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 100 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 1.5 km
  • Apotek: 7 km
  • Bank: 27 km
  • Posthus: 90 m
  • Tankstation: 10 km
  • Busstation: 30 km
  • Jernbanestation: 30 km
  • Lufthavn: 90 km
  • Sportsaktiviteter: 50 m
  • Diskotek: 30 km
  • Nationalpark: 50 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
En swimmingpool, omkring hvilken der er plads til solbadning og rekreation og en legeplads. Udover vores gæstfrihed og hjertelighed inkluderer prisen autoktone dalmatiske produkter i form af mad og drikkevarer som et tegn på velkomst. Vi tilbyder gratis hjælp til information og tilrettelæggelse af aktiviteter i forbindelse med din ferie. Vi er til rådighed fra 0-24 timer for alle forespørgsler og forespørgsler.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Gala
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 16 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Ansbach,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, September 2023
Perfekt ferie

Smuk, moderne indrettet lejlighed med et køkken af høj kvalitet, et soveværelse med ny moderne indretning og en behagelig seng og et smukt, stilfuldt badeværelse. Meget flot, høflig vært, altid hjælpsom, giver masser af tips og information, meget gæstfri. Pool ikke synlig fra gaden, splinterny, permanent velholdt. Kort afstand til hav, restauranter og indkøb. Egen parkeringsplads på ejendommen. Tak for en dejlig og afslappende ferie.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Banja Luka,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, August 2023
Alle 5

Fremragende indkvartering, alt rent og nyt. Meget gæstfri ejere og skal have ros. Fremragende beliggenhed af lejligheden, stille og et godt sted for en ferie med familien. Lejlighederne har også gode aktiviteter for børn, såsom swimmingpool og trampolin. Enhver anbefaling til en ferie i Gala-lejlighederne!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Dęblin ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2023
Jeg anbefaler stærkt!!!

Jeg anbefaler på det varmeste GALA-lejlighederne, rene værelser, moderne møbleret, veludstyret køkken, en fantastisk tilføjelse er swimmingpoolen, en trampolin til børn, et lukket anlæg. God og hurtig kontakt med ejeren, tæt på strand, butik, bager, marked Zaostrog er et roligt, fredeligt sted ideelt til en ferie med børn.

Anbefalet for : Aktiv ferie,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Mario Grbić Annoncering idet 2022
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Hzv

Ferielejligheder Gala annonce er blevet set 16442 gange siden 22.07.2022.