Villa KajaZagreb - Zagreb og det centrale Kroatien

priser fra € 90 per nat
Detaljeret beskrivelse

Villa Kaja ligger i den rolige nordlige del af Zagreb. Det moderne indrettede hus består af 2 soveværelser, et badeværelse og et køkken med en spisestue og en stue. Den behagelige bjergluft fra nærliggende Medvednica gør dette anlæg til en sand grøn oase af fred! Ideel til familier med børn. Lejligheden ligger kun 5 minutter i bil fra centrum af Zagreb. Hvis du beslutter dig for at bruge offentlig transport, når du Mihaljevac-udfletningen på cirka 10 minutter til fods, hvorfra sporvognslinje nr. 14 tager cirka 10 minutter til Zagrebs hovedtorv, Ban Jelačić-pladsen. Villa Kaja tilbyder ubegrænset trådløst internet. Alt hvad du behøver er tilgængeligt i huset. Du har hele rummet for dig selv!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Alt efter aftale. Tjek selv ind
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
gratis afbestilling 14 dage før ankomst. Derefter 50% af reservationen.
Afstande
Ekstra tilbud
Huset ligger i en stille gade og repræsenterer en ideel kombination af fred og ro, tæt på Zagrebs livlige centrum. Nærliggende restauranter: Okrugljak restaurant, Šestinski lagvić, Stari Puntijar, Pizzeria Papavero. En udsigt over Medvednica og Sljeme, som byder på adskillige faciliteter for skiløbere, snowboardere og bjergbestigere eller vandrere med mulighed for at forfriske sig med hjemmelavet mad fra lokale restauranter. En unik oplevelse af at køre på den nye svævebane med en storslået udsigt over Zagreb. Tæt på Kaptol-centret, et indkøbscenter med restauranter og en Cinestar-biograf og den berømte Tkalčićeva-gade, som byder på adskillige underholdningsfaciliteter til dag- og natudflugter. Tæt på flere hospitaler: "Fran Mihaljević", poliklinik "Aviva", "Bilić vision" og "Tončić". Cirka 10 minutter i bil fra hovedtorvet i centrum af Zagreb, Ban Josip Jelačić-pladsen. Cirka 10 minutter til fods til Mihaljevac sporvognsudveksling og cirka 10 minutter med sporvogn linje 14 til byens centrum.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Villa Kaja
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Ana Vidaček
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Jeg er filmproducer og mor til tre drenge. Jeg kan godt lide at læse bøger, se gode film og serier. Jeg elsker teatret og at rejse med venner og familie..

Villa Kaja annonce er blevet set 1243 gange siden 02.03.2024.