Ferielejlighed AlbatrosZagreb - Zagreb og det centrale Kroatien

priser fra € 45 per nat
Detaljeret beskrivelse

A1 Novačka og A2 Oporovočeka moderne indrettede lejligheder i Zagreb, i umiddelbar nærhed af Dubrava hospital, Maksmir park, Super Nova indkøbscenter (Garden Mall), politiakademi, agronomisk og skovbrugsfakultet. De er fuldt udstyret med alt for et behageligt og behageligt ophold for gæster i byen Zagreb. A3 studio Šoltanska ulica ligger i Sigečica, nær Radnička cesta business zone. De er et par sporvognsstoppesteder væk fra centrum af Zagreb, og bus- og togstationerne er kun få minutter væk. De er særligt bekvemme for gæster i forbindelser fra lufthavnen og disse to stationer.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Prisliste; Grundpris €45 for en og to personer. Priserne kan variere afhængigt af sæsonbestemthed, belægning og opholdets længde. Ved længere ophold på 15 dage eller mere er det muligt at opnå rabat, der kan opnås ved afrejse, hvis gæsterne har overholdt alle betingelser for brug af lejligheden. Der betales ved forudgående overtagelse af lejligheden. Ved forudbestilling af lejlighed opkræves et forudbetaling på 30% af den samlede reservationsværdi. Ankomsttid fra kl. 14.00 og afgangstid indtil kl. 10.00
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Reservationer, der annulleres 30 dage før brug af tjenesten, refunderes fuldt ud. Inden for 30 dage efter brug af tjenesten returnerer vi ikke de beløb, der er betalt for forudbetalingen.
Afstande
  • Bycentrum: 4 km
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 50 m
  • Apotek: 100 m
  • Bank: 200 m
  • Posthus: 400 m
  • Tankstation: 300 m
  • Busstation: 3 km
  • Jernbanestation: 4 km
  • Lufthavn: 10 km
  • Sportsaktiviteter: 200 m
  • Diskotek: 1 km
  • Kasino: 100 m
  • Nationalpark: 300 m
Ekstra tilbud
Lejlighederne er udstyret med alt nødvendigt til korte og længere ophold, og priserne kan variere afhængigt af sæson, belægning og sidste minut.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Albatros
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Split,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Albatros, September 2016
Beautiful!

Smuk lejlighed! At ønske alle, der virkelig ønsker en kortere eller længere ophold i Zagreb. Ejeren er en stor mand klar til enhver tid for enhver hjælp. I et ord - vidunderligt!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Bevægelseshæmmedde personer,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Tak for den pæne kommentar!

Jeg tror, ​​der er ingen større belønning for vores lejere til at læse gode kommentarer fra gæster, der opholder med os vil være behageligt!

Živogošće,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Albatros, December 2015
Store indkvartering

Lejligheden er super indrettet, komfortable, ren og fuldt udstyret. Absolut intet manglede, og det er klart, at ejeren tager sig af hver eneste lille ting. Fantastisk beliggenhed (tæt på offentlig transport, indkøbscenter, hospital Dubrava). Med ejerens afgjort nemt, hurtigt og effektivt. Bestemt lejlighed, hvor vi er mere end glade for at vende tilbage og vil anbefale til alle.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
En stor tak !!!

Jeg kan kun skrive kort, at sådanne bemærkninger største belønning hårdt arbejde og entusiasme, som vi sætter i denne posao.Još Tak igen og håber at se dig igen nogle andre lejligheder.

Tuzla,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Albatros, Maj 2015
Fremragende lejlighed i en rolig beliggenhed

Lejligheden er rart, rummelige og meget ren. Ejer venlige og hjælpsomme. Vi kan varmt anbefale!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Mange tak !!!

Kære gæster, tak for jeres gode kommentarer og anbefaling af vores apartman.Mi vi vil fortsætte med at forsøge at holde til alle vores gæster til at være i god hukommelse.

Goran Prskalo Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Slovensk,
Mere om ejeren

Jeg er din vært, der vil forsøge at dit ophold i Albatros lejligheder alle være den bedste. En af mine interesser er et hotel og leje lejligheder og supplerer den side. Også glad for at rejse, spille sport, jeg elsker at lave mad, løb, skiløb, tennis, Jeg er interesseret i kulturelle og gastronomiske begivenheder, spille guitar;) Jeg ville give dig info

Ferielejlighed Albatros annonce er blevet set 58224 gange siden 14.01.2015.