Ferielejligheder KatarinaZadar - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 30 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Zadar og Zadar og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Helt og smukt møbleret lejlighed med et soveværelse, i en rolig del af Zadar, i en familie hus. Med en dobbeltseng i stuen, stuen har en sofa, hvilket er grunden til, at Lejligheden er velegnet til fire personer. Nærmeste strand Borik er kun 5 minutters kørsel væk og byens centrum omkring 10 minutter væk. Identiske distance og restauranter med god mad. Indkøbscenter Supernova er kun omkring 10 minutter væk, og den nærmeste butik omkring 800 meter væk. Anlægget er placeret på vej til stranden i steder ZATON, NIN, ZADAR, er heltemodig udføres, og derved betydeligt sparer tid i sommer skarer. Lejligheden har fri parkering.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For reservation kræves betaling 30% af det samlede beløb. Forudbetaling er lavet til den bankkonto og restbeløbet skal betales på stedet ved ankomst. Ideel ankomsttid er 00 til den 14., og afgang kl 11. 00 i morgen, men det kan forhandles.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 2 km
  • Strand: 2 km
  • Bycentrum: 4 km
  • Restaurant: 1.5 km
  • Apotek: 800 m
  • Posthus: 2 km
  • Busstation: 4 km
  • Lufthavn: 13 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Udover at nyde de smukke strande og rent vand, kan du gå gennem interessante byens gader og beundre oldsager, engagere sig i cykling, rafting på Krka floden canyon, besøge National Park og Krka National Park eller udforske de mange nærliggende øer (Pag idrugi ..). Byen Zadar med alle bekvemmeligheder af et stort marine City Marina, indkøbscentre, butikker, banker, alle beliggende maksimalt på 15 - 20 min kørsel.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Katarina
Katarina Miletić Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Jeg er din vært for alle dine spørgsmål med glæde til din rådighed ... Jeg håber, du vil være min gæst, og at du nyder din ferie. Jeg ser frem til at se dig!

Ferielejligheder Katarina annonce er blevet set 2992 gange siden 09.07.2015.