Ferielejligheder HobbitZadar - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 80 per nat
Detaljeret beskrivelse

I det nye private hus i Zadar i bydelen Arbanasi er der to lejligheder (4-stjernet kategori). Hver lejlighed har en separat indgang og privatliv. Aircondition i hvert værelse. Gulvvarme i hvert værelse. På første sal er HOBBIT1 (5 2), en fuldt udstyret lejlighed med køkken. To badeværelser med toilet. Stor terrasse med spisebord. I stueetagen er HOBBIT2 (4 2) fuldt udstyret lejlighed med køkken. Rummeligt badeværelse med toilet. Stor spisestue med adgang til gårdspladsen og spisebordet. Hver lejlighed har en opvaskemaskine, vaskemaskine, strygebræt og strygejern, hårtørrer, barneseng, høj stol, badekar, toilet og natbord til babyer, satellit-tv med nationale programmer på flere verdenssprog og børneprogrammer, internet WIFI. Købmand i umiddelbar nærhed - 40 m. Bybus til centrum i nærheden - 20 m. Gå ved havet til centrum ca. 20 min. Strande efter eget valg i nærheden - 4 minutters gang.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For længere ophold (en måned og mere) en stor rabat i prisen efter aftale. Overnatningsreservation med forskud på 30% af det aftalte beløb.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Forskuddet refunderes kun fuldt ud i tilfælde af umulighed for at forbruge tjenesten på grund af force majeure, ekstraordinære forbudsmæssige foranstaltninger og rejsebegrænsninger til Kroatien.
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 2 km
  • Dagligvarer: 40 m
  • Restaurant: 900 m
  • Læge: 1 km
  • Apotek: 1 km
  • Bank: 500 m
  • Posthus: 1.5 km
  • Tankstation: 600 m
  • Busstation: 500 m
  • Lufthavn: 6 km
  • Lystbådehavn: 400 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Privat parkering ved siden af lejligheden er inkluderet i prisen. I gården af huset er en taverna med en grill og ovn til brug. Strandhåndklæder er inkluderet i prisen. Mulighed for overførsel fra lufthavnen eller busstationen efter aftale. Mulighed for at arrangere udflugter og forskellige aktioner i samarbejde med afprøvede arrangører og virksomheder efter aftale Handlinger skræddersyet til gæsternes personlige interesser efter aftale.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Hobbit
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 10 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A5+2, August 2022
Ferie august 2022.

Meget veludstyret lejlighed. Den har alt det nødvendige og endnu mere, vi er meget tilfredse. Meget varm og imødekommende vært. Al ros til værten og anbefalinger.

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Praha ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, Maj 2022
Vidunderlig!

Fantastisk lejlighed, rummelig, veludstyret og perfekt ren. Senka var ekstremt generøs vært, vi følte os mere end velkomne, hun lavede endda en velsmagende hjemmelavet middag til os. Lejligheden er fantastisk til små børn med alt hvad du har brug for til baby/toddler (bad, seng, potte, høj stol). Stranden er tæt på og virkelig dejlig. Der er en lille butik lige rundt om hjørnet, som er meget praktisk. Vinduer til køkkenet kan glide helt til siden og det forbinder fint køkken med have, hvor vi tilbragte det meste af vores tid. Vi ville helt sikkert komme igen, vores ophold var perfekt. Senka mange tak!

Anbefalet for : Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Prijedor,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A5+2, April 2022
Ros!

Smuk, fuldt udstyret lejlighed! Værtinden er yderst venlig, omsorgsfuld og charmerende! Al ros og oprigtige anbefalinger!

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Hobbitten 1

Kære Sara, tak for den skønne kommentar. I var skønne, positive, ryddelige og altid velkomne gæster. Hilsen dig, Irinej, Nevena og Milos. Skygge :o)

Vis alle anmeldelser
Senka Bojić Annoncering idet 2020
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tjekkisk,
Mere om ejeren

Mit navn er Senka, og jeg blev født i Zadar, en magisk by. Jeg bor skiftevis i Zadar og Prag. Jeg kan godt lide at møde mennesker fra hele verden med hjemmelavede retter og et glas vin. Bøger er min store kærlighed og hjælper mig med at bevare livets optimisme. Jeg vil have mine gæster til at vende tilbage og finde solrige venskaber i vores hjem. Jeg taler kroatisk, tjekkisk, engelsk.

Ferielejligheder Hobbit annonce er blevet set 24938 gange siden 09.11.2020.