Ferielejligheder EmaZadar - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 70 per nat
Detaljeret beskrivelse

Moderne og veludstyrede lejligheder 40 m fra stranden i Zadar, Diklo. Huset ligger i et roligt sted, men også to minutters gang fra supermarkeder, bagerier, restauranter, caféer og busstation. Huset har en privat parkeringsplads. Lejlighederne har WIFI, har aircondition og hver har en smuk havudsigt. Svømmebassin og wellness (jacuzzi, sauna, fitnesscenter) bruges som en helhed, hver lejlighed har sin egen private tid i henhold til tidsplanen, der roterer hver dag, og dermed er gæsterne garanteret fuldstændigt privatliv. Der er en udendørs gasgrill og en lille legeplads. Brugen af samme er inkluderet i lejlighedens pris. Lejlighed A1 (ID: 50994, stueetagen) har et soveværelse, stue, badeværelse, toilet, køkken og balkon (14 m2). Lejlighederne A3 (ID: 49619, 1. sal) og A4 (ID: 49042, 2. sal) har to soveværelser, stue, to badeværelser, toilet, køkken og balkon (20 m2). Ferier hos os lover uforglemmelige minder og genopladning for hele året. Vi glæder os til din ankomst

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling: 25% forudbetaling ved reservation (bankoverførsel), resten kontant ved ankomst. Et depositum på € 100 betales ved ankomst og refunderes ved afrejse. Check ind fra kl. 15.00 og frem. Check ud kl. 10.00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Afbestillingspolitik for 2022: 100 % refusion i tilfælde af afbestilling op til 15 dage før ankomstdatoen
Afstande
  • Hav: 40 m
  • Strand: 40 m
  • Bycentrum: 3 km
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 1 km
  • Apotek: 1 km
  • Posthus: 3 km
  • Tankstation: 1.5 km
  • Busstation: 4 km
  • Lufthavn: 17 km
  • Lystbådehavn: 1.5 km
  • Sportsaktiviteter: 1 km
  • Diskotek: 2 km
  • Nationalpark: 40 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Den opvarmede pool bliver let til en indendørs pool, som er meget behagelig i tilfælde af koldere vejr. Swimmingpool og wellness (jacuzzi, sauna) bruger 3 lejligheder, hver lejlighed har sin egen private tid i henhold til tidsplanen, der roterer hver dag, 210 minutter om dagen per lejlighed, hvilket sikrer fuldstændig privatliv for gæster og hygiejne i rummet. Sofaen i stuen kan udvides til en dobbeltseng. Barneseng til rådighed. Udstyr: vaskemaskine, opvaskemaskine, mikroovn, ovn, induktionskomfur, køleskab med fryser, elkedel, filterkaffemaskine, brødrister. Strygejernet fås efter anmodning. Sengelinned, håndklæder og forbrugsvarer (opvaskemaskine og vaskemaskinetabletter, toiletpapir, flydende sæbe, shower gel) er inkluderet.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Ema
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 33 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Črnomelj,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, Juni 2023
Ana

Jeg var imponeret over Boris' renlighed, venlighed og nærheden til havet. Boris er meget opmærksom og altid tilgængelig, han komplicerer ikke noget. Da vi har et lille barn, kunne jeg også rigtig godt lide, at stierne til barnevogne er indrettet. Selvom jeg leder efter nogle fejl, er der simpelthen ingen. Vi kommer helt sikkert tilbage!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Ejernes svar
Svar

Tak for den fine anmeldelse, og jeg er glad for, at du nød dit ophold i Zadar. Jeg håber at se dig igen.

HRAŠĆICA,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, Maj 2023
Fantastisk ferie

Smuk lejlighed. Alt rent og ryddeligt. Venlig og kommunikativ vært. Anbefaling til alle. En ferie at ønske sig.

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Re: Fremragende ferie

Tak fordi du er mine gæster og tak for din fine kommentar. Jeg er glad for, at du havde en god tid. Held og lykke og jeg håber at se dig igen.

Budapest,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Ema, Juli 2021
Fremragende lejlighed

Dejlig, rummelig lejlighed med stor stue og to store terrasser. Det er nok for hele familien. Lejligheden er fuldt udstyret. Børnene elskede wellnes -området og poolen. Boris er en meget venlig person, han kunne med det samme hjælpe os med alt. Vi ses næste år! Tak for fødselsdagen chokolade og slik!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Ejernes svar
Re: Fremragende lejlighed

Tak fordi I er vores gæster og tak for de fine kommentarer. Vi er meget glade for, at I alle nød dit ophold i vores lejlighed. Glæder mig til at se dig igen.

Vis alle anmeldelser
Boris Šćulac Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk,
Mere om ejeren

Ferie med os lover uforglemmelige minder og opladning energi for hele året. Vi glæder os til at se dig! Venlig hilsen, Boris

Ferielejligheder Ema annonce er blevet set 86190 gange siden 19.06.2016.