Ferielejligheder BrkićZadar - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 100 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Zadar og Zadar og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Her tilbyder vi to separate smukke moderne suiter i huset med egen have, grill, pool og udendørs bruser. Begge lejligheder har en stor terrasse / balkon. Den øverste lejlighed tilbyder en smuk udsigt over byen og øerne. Dette hus er beliggende i en stille gade, ideel til to familier med børn. Hver lejlighed kan modtage maks. op til 6 personer. Begge lejligheder har to soveværelser. Huset er moderne udstyret med aircondition, Wi-Fi, satellit-tv og radio, hårtørrer, opvaskemaskine, vaskemaskine, køleskab / fryser, ovn, komfur, mikroovn, brødrister. Håndklæder og sengelinned er også inkluderet i prisen og ændres en gang om ugen. Foran huset er der to gratis parkeringspladser. Alle større faciliteter er inden for gåafstand, såsom restauranter, mini markeder, posthus, apotek, supermarked, slagtere, bagerier, fiskhandlere, butikker. Zadar Lufthavn ligger 10 km væk. Tilbring den bedste tid på året i Zadar, Kroatien.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Opholdsskat inkluderet i prisen. Lejlighederne er reserveret ved at betale 30% af den samlede lejepris og resten betales umiddelbart ved ankomst (ankomst) i lejlighederne. Ankomsttid fra 14:00 - Afgangstid til 09.30
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 1.3 km
  • Strand: 1.3 km
  • Bycentrum: 1.2 km
  • Dagligvarer: 50 m
  • Restaurant: 50 m
  • Læge: 200 m
  • Apotek: 100 m
  • Bank: 100 m
  • Posthus: 100 m
  • Tankstation: 300 m
  • Busstation: 1.9 km
  • Jernbanestation: 2 km
  • Lufthavn: 6 km
  • Lystbådehavn: 1.2 km
  • Sportsaktiviteter: 50 m
  • Diskotek: 800 m
  • Kasino: 500 m
  • Nationalpark: 1.9 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
TV, aircondition, satellit-tv, havudsigt, badeværelse, køkken, sengelinned, håndklæder og internet Fra dette år tilbyder vi også vores gæster en swimmingpool, så de fuldt ud kan nyde deres ferie
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Brkić
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 7 anmeldelser
Osnabruck,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Brkić, August 2017
Til familien Brkic

Vi var to familier i august måned 2 uger med familien grundlæggende, og det var bare super godt. Lejlighederne er nye, det var meget ren. Køkkenets var alle slags retter. I feriestedets har købmandsforretninger, var meget tæt bageri Der er masser af restauranter, er stranden og små ting solgt. Vi ville komme tilbage i alle tilfælde. Mange tak til familien Brkic de var meget rart og imødekommende. Se dig igen!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Osnabruck,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Brkić, August 2017
rolig beliggenhed

Lejlighederne er hvad det anbefale renlighed, udstyr sammenbrud, den fantastisk gæstfrihed til 100% Rolig beliggenhed her kan du meget vel udfylde slappe af og energi. Vi vil være tilbage

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
seville,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Brkić, Juli 2017
Meget meget flot

Vi havde en dejlig tid i Zadar. Familien der ejer bygningen var utroligt indbydende, varm og venlig. Ved ankomsten, de mødt os med velkomstdrinks og vi alle havde middag sammen i gården på en af ​​overnatningerne. Det var dejligt at komme til at tilbringe tid med en lokal familie og vi værdsat og var meget rørt ved deres gæstfrihed. Apartment var nye, rummelige og meget ren og vi var yderst behagelig under vores ophold. Den største by er en 20-30 min. Gåtur væk, men kvarteret var stille og meget rart at bo i. Alle disse ting bidrog til et vidunderligt ophold i Zadar, og vi ville absolut blive her igen.

Anbefalet for : Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Gordana Brkic Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Hej alle! Mit navn er Gordana. Det er en fornøjelse at møde mennesker fra forskellige lande. Jeg vil gøre mit bedste for at gøre gæster føler sig hjemme og nyde hvert øjeblik. Zadar er en smuk by, og jeg håber, at du vil kunne lide det, og du ønsker at komme tilbage. Jeg vil være en god vært, og jeg er her for alle dine spørgsmål.

Ferielejligheder Brkić annonce er blevet set 43894 gange siden 07.05.2016.