Ferielejligheder AdrijanaŽaborić - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

Kære gæster, Vi vil gerne tilbyde dig, hvis du endnu ikke har besluttet, gratis vilkår i vores lejligheder i Žaborić, Red Mercury, 8 km fra Sibenik. Ferielejligheder, dvs.. Hus, ideel til ferie, ligger 50 m fra havet (og har sin egen mole til svømning), 100 meter fra restauranter og pizzeriaer og cirka 200 meter fra lejren Jasenovo der er 2 gange de sidste par år blev kåret til den bedste kroatiske lejr. Ekstremt klart vand, nice aroma af cypres og perfekt fred gør denne del af Adriaterhavet, ideel til ferie. Til Sibenik du har 10 minutters let ridning, indkøbscenter, Cineplex ... 12 km til Primosten, cirka 20 km til vejledning, Krka National Park nær Sibenik, 25 minutter med motorvejen til Zadar, 35 min til Split. Lejlighederne er nye og veludstyrede. Stor lejlighed har en overdækket terrasse på 30 m2 med flot havudsigt og en mindre lejlighed har også en lille terrasse med solbeskyttelse. Vi ønsker alle et behageligt ophold i Adrian og alt det bedste uanset hvor du er.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling kan foretages på stedet med den tidligere depositum på 20%. Skat er inkluderet.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 60 m
  • Strand: 60 m
  • Bycentrum: 1.5 km
  • Dagligvarer: 1 km
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 8 km
  • Apotek: 5 km
  • Bank: 7 km
  • Posthus: 3 km
  • Tankstation: 7 km
  • Busstation: 8 km
  • Jernbanestation: 8 km
  • Lufthavn: 80 km
  • Lystbådehavn: 8 km
  • Sportsaktiviteter: 60 m
  • Diskotek: 9 km
  • Kasino: 7 km
  • Nationalpark: 15 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Du kan også bruge grillen og udendørs bruser placeret i bygningen. Bugten er ideel til alle former for vandsport og fiskeri. Det er muligt at leje en vandcykel og jednodjevni leje en båd.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Adrijana
Gæstevurderinger
Meget godt 4/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
MALA NEDELJA,
Godt (3/5) Opholdt sig ind A4, Juli 2023
Slovenien

Lejligheden er veludstyret, men langt fra alt er der ingen butikker, restauranter eller bagerier i nærheden. Tidligere tjekket med ejeren, skrev han, at butikken ligger 300 m væk, hvilket ikke er sandt. Vaskemaskinen fungerer ikke ordentligt, der er intet bord i lejligheden. Et jernbord på terrassen, som ellers er stor og skyggefuld, kunne vi sætte nogle liggestole på. Ejeren informerede os en dag før afgang, at vi skulle afsted senest kl. 8.30 om morgenen. Jeg anbefaler lejligheden til folk, der ikke har noget imod at skulle køre hver dag. Stranden er skyggefuld, men der er ingen is, bageri eller bar i nærheden. Kort sagt, ingenting.

Anbefalet for : Ældre personer,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Ejernes svar
Usande udsagn

Kære hr. Slavko. Det var nok bare at indtaste vores adresse i Google maps: Dvajnka 6, 22108, Žaborić eller blot at spørge mig om alt, hvad du angiver ikke er i nærheden, hvilket slet ikke er sandt. Enhver, der overhovedet bruger internettet, kan frit tjekke vores adresse, som jeg skrev, og de vil se, at du tager fejl. Fra vores lejlighed er Veranda-restauranten ca 300 m væk, 100 m længere er der en cafe med is, efter yderligere 100 m er der en smuk, flerfoldigt prisbelønnet camp, der har alt, drikkevarer, is og et stort udvalg af mad. Der er også et bageri over lejren med alt muligt. På den anden side af vores lejlighed ligger to butikker: Studenac og Djelo, og har du problemer med at finde rundt og også køre bil, så skal du løse det på en anden måde og ikke skrive usandheder. Jeg har også skærmbilleder af alle mine ovenstående udsagn, så hvis andre er i tvivl, er du velkommen til at kontakte mig, og de vil få en meget detaljeret og præcis repræsentation af alt i nærheden og selvfølgelig videre. Ellers er der et fint bord til 4 personer på terrassen på 30 m2 (overdækket), og også inde i lejligheden i køkkenet, et meget effektivt bord, op ad væggen, til yderligere 3 personer. Hvis det ikke er nok, så ved jeg virkelig ikke, hvad jeg skal sige. Du har alle billederne på siden og alt er synligt. Med hensyn til maskinen, så ved du nok ikke hvordan den skal bruges, ellers har den været brugt max 30-40 gange, så den er ny. Så i nærheden har vi alt, hvad du ikke har set, kunne eller vidste, hvordan du skulle finde: butik, restaurant, campingplads med cafe og mad, bar, ekstra cafe, is og bageri.... Jeg spørger alle nye, potentielle , fremtidige gæster er velkommen til at kontakte dem, og de vil modtage meget detaljerede oplysninger om hvad som helst, og jeg foreslår, at du, hr. Slavko, tager på ferie næste år til sådan et sted (hvis det overhovedet findes overalt i verden), hvor din lejlighed vil være lige ved siden af alt det, du nævnte, vi er der ikke, uden at du, gud forbyde, skal gå et par meter eller 100, 200, 300 m (eller, gud forbyde, køre væk). Jeg beder dig også om at indtaste vores adresse igen i Google maps for at sikre dig, at du ikke har ret, og at du ikke vildleder fremtidige gæster med din kommentar. Det ved vores gamle, tilfredse gæster bedst, og de kommer altid gerne tilbage. Jeg ønsker dig og dine alt det bedste, og jeg er ked af, at du ikke var i stand til at opdage al charmen ved dette smukke

Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Adrijana, Juni 2018
Meget flot lejlighed

Lejligheden ligger i et roligt og roligt sted, det er meget rummeligt og komfortabelt til en længere ophold ferie, især for familier med børn. Udstyret med alt det nødvendige indhold. Vi var især glade for den store terrasse med udsigt over havet. Terrassen er for det meste skyggelagt, så det er muligt at forblive hele dagen. Til den smukke strand med en lille skygge er 8 min. gå, og havet er krystalklart og rent og altid varmt nok. I nærheden er turistcentre Sibenik, Vodice, Primošten og Rogoznica med sine attraktioner, nationalparker og valget til turist sightseeing og eventyr er meget bred. Vi anbefaler!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Bratislava ,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Adrijana, Juli 2017
Fremragende lejlighed

Denne lejlighed helt klart anbefale det. Vi tilbragte der en smuk ferie med børn. Lejligheden er godt indrettet. Feriegæster vil sætte pris på den smukke store terrasse med udsigt over havet. Det er et roligt miljø. Smukke klare hav. Og hvis du længes efter turisme, i nærheden af ​​de store turistcentre - Primosten, Sibenik.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra sovakisk - Vis original
Damir Peša Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Kære gæster, vi ønsker dig et behageligt og mindeværdigt ophold i Adrian. Her vands og i luften har en unik lugt særegen kun til denne del af Adriaterhavet. Du vil helt sikkert komme tilbage til deres hjem gladere og gladere, fuld af energi og munter ....

Ferielejligheder Adrijana annonce er blevet set 39284 gange siden 13.07.2017.