Ferielejlighed 007Vukovar - Slavonien og Baranja

priser fra € 80 per nat
Detaljeret beskrivelse

Vi ønsker dig hjertelig velkommen til byen Vukovar og til vores luksuriøst indrettede lejlighed med håb om, at du vil forlade Vukovar med uforglemmelige indtryk! Lejligheden har en størrelse på 59 m2, er kategoriseret med 4 stjerner og udstyret med specialfremstillede møbler, et stort fladskærms-tv og gratis Wi-Fi, aircondition, med en stor loggia, der kan lukkes med persienne med en fjernbetjening evt. samt alle hvidevarer (vaskemaskine vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, køleskab med fryser, ovn, indbygget kogeplade). Lejligheden tilbyder komfortabel indkvartering til maksimalt 4 personer med fremragende komfort og udstyr, og der er gratis parkeringsplads til lejlighedens gæster. Fra soveværelset er der udsigt over Vuka-floden, symbolet på Vukovar - Vandtårnet og Vukovar-kirkernes klokketårne. I nærheden af bygningen er der talrige sportsfaciliteter, en promenade langs Vuka-floden, der fører til sammenløbet af Vuka og Donau, det er 550 m fra byens centrum og i umiddelbar nærhed af alle byens seværdigheder og institutioner . Behageligt ophold!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ved en overnatningsreservation er forudbetalingen 30%, betalingen sker til IBAN på ejeren af anlægget, resten betales senest 48 timer før ankomst. Lejligheden er tilgængelig for gæster at komme ind fra 14:30 til 12:00 eller efter aftale. Gæsternes afgang senest kl. 11.30. Når du forlader, kan gæster efterlade lejlighedens nøgle i nøgleboksen ved hoveddøren. Ved ankomsten vil gæsterne blive mødt af værten til at aflevere nøglerne til lejligheden og nøglerne til parkeringsrampen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
100 % refusion for reservationer annulleret 30 eller flere dage før ankomst 50 % refusion for aflysninger inden for 10-30 dage INGEN REFUSION inden for 10 dage indtil starten af reservationen Ejendommen beholder hele forudbetalingen i tilfælde af udeblivelse.
Afstande
  • Bycentrum: 500 m
  • Dagligvarer: 80 m
  • Restaurant: 500 m
  • Læge: 500 m
  • Apotek: 500 m
  • Bank: 600 m
  • Posthus: 600 m
  • Tankstation: 500 m
  • Busstation: 200 m
  • Jernbanestation: 1 km
  • Lufthavn: 26 km
  • Sportsaktiviteter: 300 m
  • Diskotek: 600 m
Ekstra tilbud
Prisen inkluderer en flaske Ilok vin og en flaske vand, flere typer kaffe og te. Turistskat er inkluderet i prisen. Gratis parkering er inkluderet i prisen. Rygning er ikke tilladt. Vi giver rabat for to eller flere overnatninger, samt længere ophold, max 45 dage. Vi tilbyder en særlig rabat til faste gæster. Kæledyr må ikke opholde sig i anlægget. Lejligheden er ikke beregnet til afholdelse af fester og fester eller til daglig hvile.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed 007
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Ana Filipović
Taler:
Kroatisk,
Mere om ejeren

Oplev den østlige del af Kroatien! Mærk ånden fra det gamle Vukovar og slap af i lejlighedens luksuriøse atmosfære, gå til byens centrum langs promenaden langs Vuka-floden til sammenløbet af Vuka og Donau, og slap af med et glas vin, når du vender tilbage.

Ferielejlighed 007 annonce er blevet set 3568 gange siden 09.08.2023.