Ferielejlighed SilvijaVrgada - Kroatiske øer

priser fra € 100 per nat
Detaljeret beskrivelse

Apartment Silvija er beliggende på første sal i et familiehus, beliggende i Luka-bugten, nær bådhavnen. Lejligheden er komfortabel med en stor stue og terrasse, fire soveværelser og to badeværelser. Andre faciliteter restauranter, butikker, caféer, pizzeriaer, strande er også placeret i nærheden.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Forskudsbetaling er 30% af reservationsbeløbet til lejlighedsejerens bankkonto, resten betales ved ankomst. Vi tilbyder rabat ved reservationer længere end 14 dage. Ankomst til lejligheden er efter kl. 14.00, og afgang fra lejligheden er indtil kl. 10.00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Bycentrum: 80 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 10 m
  • Læge: 5 km
  • Apotek: 5 km
  • Bank: 5 km
  • Posthus: 5 km
  • Tankstation: 5 km
  • Busstation: 5 km
  • Jernbanestation: 35 km
  • Lufthavn: 35 km
  • Lystbådehavn: 7 km
  • Sportsaktiviteter: 5 km
  • Diskotek: 5 km
  • Kasino: 5 km
  • Nationalpark: 10 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Ved ankomsten tilbyder vi alle gæster en velkomstdrink, likører lavet af autoktone planter fra øen Vrgada og hjemmelavede delikatesser.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Silvija
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 6 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Otočec,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6+2, Juli 2023
En vidunderlig ferie

Vi er lige kommet tilbage fra Vrgada, og det var vidunderligt! Lejligheden er ren, meget rummelig, selvom udstyret ikke er det nyeste. Køkkenet har aircondition og velassorteret, 4 soveværelser, 2 badeværelser og en stor terrasse. På trods af at det ikke er lige ud til havet, er beliggenheden fremragende, da havet kun ligger 50 m væk, og de mere berømte strande er en behagelig 5 til 10 minutters gang væk, og butikken ligger kun 100 m væk. væk, og der er en skøn restaurant ved siden af lejligheden. Vi rejste med børn i alderen 6 til 11, og det var fantastisk, fordi øen er bilfri, og de kunne gå rundt uden bekymring. Ejerne af lejligheden bor på nederste etage og tilbyder fuldstændig privatliv og er ekstra venlige. Vi kommer helt sikkert til Vrgada!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Imola,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Silvija, August 2018
Stort hus, fantastisk

Vi holdt 15 dage i August, Hus, stort og komfortabelt, super indbydende værtinden,

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Turister uden bil,
Anmeldelsen er oversat fra italiensk - Vis original
ljubljana,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Silvija, Juli 2017
ros

meget prisværdigt, meget flot, næsten ny lejlighed, rummelig, til 8 personer, stort køkken og stue, alle værelser med alt nødvendigt udstyr (køkken: nok bestik, håndklæder, mikroovn, anstændig køleskab, aircondition. Soveværelser: tilstrækkeligt store skabe, komfortable senge, en ventilator til køling. Badeværelse: vaskemaskine, hårtørrer. Lejligheden har en stor terrasse, en dejlig beliggenhed midt i landsbyen, tæt på de to store strande på øen. Ejerne er meget venlige og virkelig forsøger at gøre gæsterne nyde deres dopustovanju. Stor kommunikation, ved ankomsten velkommen ventede på os ved afgang modtog vi en gave. Trods det faktum, at vi har en 4-medlem familien suite er dybest set op til 8 personer, vi var tilfredse med lejlighed og placeret prisen per person. Island Vrgada meget flot hyggelig, rolig, har en lille dagligvarebutik med nødvendigheder og omkring 4 bar (drikke, pizza), og 2 restauranter. Vi var begejstret lokale handler virkelig som et samfund, som forsøger at gøre turisterne glade. Ikke én dårlig oplevelse for eksempel. i en restaurant eller butik, alle meget venlige. Selvfølgelig må jeg ikke glemme deres røde sandstrande, smuk morgen og aften. Bestemt jeg anbefale til alle, der søger efter en fredelig ferie.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Silvija Rastić-Zurak Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejlighed Silvija annonce er blevet set 31462 gange siden 31.05.2017.