Ferielejligheder MirjaVis - Kroatiske øer

priser fra € 49 per nat
Detaljeret beskrivelse

Indkvarteringen er beliggende ved havet (50m); består af to lejligheder: A4 og A2+1, og et separat hus: A4+1 (5m fra havet). Indvendigt areal af lejlighed A4 = 47m2 (to soveværelser), og A2+1 = 44m2 (et separat soveværelse + sammenklappelig seng 160x200cm i stuen). Lejlighederne har separate indgange, indhegnede og overdækkede terrasser på hver 18m2 (med udsigt over havet og to liggestole), og private haver på ca 45m2 ved siden af hver lejlighed. Separat parcelhus (A4+1) har et indvendigt areal på 50m2, med en terrasse på 60m2, en have på 140m2, en udendørs bruser og en grill. Hver boligenhed er udstyret med: aircondition, ubegrænset trådløst internet, LCD-tv og to liggestole. Indkvartering er placeret på den sydlige side af øen Vis, hvor havet er varmest; Vis er øen med flest solrige dage i Adriaterhavet. I nærheden af boligen er der også berømte strande/bugter: Srebrena, Dimond strand/Tepluš (varmt hav), Zaglav og en lang klippekyst ved det åbne hav (nudisme/Bili bok-osama).

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For at reservere en tid er det nødvendigt at betale et forudbetaling på cirka 35 % af den samlede pris, og resten betales på ankomstdagen til overnatningsstedet. Ankomst til overnatningsstedet er fra kl. 13.55, og afgang er indtil kl. 9.30. Pris Lejlighed A4 er til: 2 voksne (og to børn). Prisen for Lejlighed A2+1 er for op til 2 voksne (og et barn). For et separat hus (4+1) er prisen for overnatning for op til 4 personer, og for den femte person opkræves 20 Euro/nat, afhængigt af perioden! Slutrengøring (lejligheder) koster 49 euro (en gang), og huser 99 euro (en gang). Rengøring til hunden opkræves ekstra!
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 50 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 20 m
  • Dagligvarer: 1.5 km
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 10 km
  • Apotek: 10 km
  • Bank: 1.5 km
  • Posthus: 10 km
  • Tankstation: 10 km
  • Jernbanestation: 50 km
  • Lufthavn: 50 km
  • Lystbådehavn: 50 m
  • Diskotek: 300 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Ejeren generer ikke gæsterne, men står til din tjeneste/hjælp, 24 timer i døgnet!
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Mirja
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Split,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, Juli 2023
Kuća u Milni sommeren 2023

Vi havde en rigtig god tid! Huset ligger kun få skridt fra en lille strand og 5 minutters gang fra den offentlige strand. Den er udstyret med alt hvad du behøver for et længere ophold, og vi elskede virkelig stengrillen. Zenon var super hjælpsom med alt, hvad vi kunne have haft brug for, hjalp os endda med at bære vores bagage, da vi først kom der! Vi kommer helt sikkert tilbage igen næste år!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Bystřice,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, Juli 2023
Rukavac - Vis

Vi besøgte Kroatien efter omkring 8 år, før det Italien og Grækenland. Jeg havde slet ikke lyst til at tage dertil, for jeg har mange ubehagelige og intense minder forbundet med ferier i Kroatien. Men vi gik efter det, fordi øen og dens strande simpelthen er TOP. Vores indgang til denne bolig startede ganske uhyggeligt. 10 minutter efter ankomsten lykkedes det min mand at bryde 4 pilsnere ind på parkeringsområdet (sådan en skam). Ejeren opførte sig helt perfekt, hvilket jeg takker ham meget for! Med et smil på læben hjalp han os med at indsamle katastrofen, og det spildte tøj (og det der var) blev vasket, strøget og leveret til os af den dejlige fru Pavić. Stor tak! Lejligheden var ren, ryddelig, rummelig, udstyret med funktionel aircondition og Wi-Fi. For første gang i vores liv oplevede vi, at ejeren bragte os en flaske fremragende figenlikør, det var stadig tørrede figner, yum. Lejligheden var ikke overophedet, da en del af ejendommen er indlejret i terrænet. Balkonen var fænomenal, næsten ingen sol skinner på den, så du kan blive der hele dagen, og udsigten er simpelthen guddommelig!!! Om morgenen gik vi for at hoppe på molen (ca. 3 minutter til fods), stranden 5 minutter til fods. Store. Havet er rent, der er barer på strandene, priserne er acceptable. Hver morgen kører en bil med kager, grøntsager og frugt gennem landsbyen – meddelelsen kan høres langvejs fra. Fedt nok! Den eneste ulempe, vi bemærkede, var manglen på myggenet til vinduerne, selvom vi havde "anti-myg" i elektriciteten og vi blev sprøjtet med afskrækningsmidler, monstrene åd os stadig. De lokale på øen er utroligt imødekommende, venlige, hjælpsomme og imødekommende. De hilser på turister, smiler, som jeg ikke ved så meget om på ferien. Vi følte os generelt trygge på øen, hvad vi efterlod, hvor vi fandt det selv på 5 timer, snorklede vi ofte i lang tid. For mig er Vis det eneste sted i Kroatien, som vi ville elske at vende tilbage til og helt sikkert vil bruge denne bolig.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Postojna,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, August 2022
Fremragende

Smuk og komfortabel lejlighed med en smuk udsigt over havet. Rukavac er en stille landsby, få minutters gang fra to smukke strande. Vi anbefaler!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Zenon Pavić Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Slovensk,
Ferielejligheder Mirja annonce er blevet set 22150 gange siden 02.05.2017.