Sommerhus ValVir - Kroatiske øer

priser fra € 100 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Vir og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Dobbelthus bestående af stueetage og første sal. Der er også en privat parkeringsplads (til 2 biler) og en brolagt gård. Huset er bygget for 20 år siden og delvist renoveret sidste år. Stueetagen består af køkken med spiseplads, stue, badeværelse og terrasse (skjult for direkte sollys og omgivet af grønne områder). Etagen er forbundet med stueetagen med udvendige trapper. Førstesalen består af to soveværelser, en altan, et lille toilet med bruser og en lukket gang. Det første værelse er udstyret med antikke møbler fra familiens arv kombineret med moderne nye stykker. Det andet værelse er udstyret med enkle moderne hvide møbler. Huset er rummeligt og tilbyder alt hvad du behøver for et behageligt og afslappende ophold. VIGTIGT: * Postevand er ikke kun sikkert at drikke

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
CHECK-IN KUN PÅ LØRDAGE FRA KL. 16:00. Udtjekning indtil kl. 11.00 alle dage. Betaling af det samlede beløb gennem banken mindst 5 dage før ankomst. Bekræftelse af reservationen foretages ved indbetaling af 50EUR til kontoen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Aflysninger foretages op til 10 dage før indtjekningsdatoen, når tilbagebetaling er mulig.
Afstande
  • Hav: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Dagligvarer: 3 km
  • Restaurant: 3 km
  • Apotek: 4 km
  • Lufthavn: 35 km
  • Nationalpark: 65 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Sommerhus Val
Nikolina i Luka Spajic Annoncering idet 2022
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Sommerhus Val annonce er blevet set 5130 gange siden 10.05.2022.