Ferielejligheder CrystalVir - Kroatiske øer

priser fra € 80 per nat
Detaljeret beskrivelse

Jeg lejer nyrenoverede og moderne møblerede lejligheder i den sydlige, rolige del af øen Vir. Ejendommen ligger 5 minutters gang fra stranden omgivet af grønt ved hovedvejen, hvilket sikrer en fredelig og behagelig ferie med familie og venner. Faciliteten har 2 separate enheder: 1. Lejlighed 4 stjerner til 6 personer (4 2) på 75 m2 og en terrasse på 27m2. Lejligheden optager hele 1. sal og har 2 soveværelser med 3 og 2 senge, et køkken med en spisestue, en stue (med en sofa, der bliver til en ekstra seng) og 3 badeværelser med bruser. Fra stue og køkken er der 2 udgange til en stor terrasse. 2. Studiolejlighed 3 stjerner til 4 personer på 37m2, der ligger på 2. sal. Det har en stue med køkken og spiseplads, et soveværelse, et badeværelse og en overdækket terrasse. Fra stuen og fra terrassen er der en smuk udsigt over havet og det omkringliggende område, som er det perfekte miljø for en behagelig ferie. Parkering foran huset og udendørs bruser.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling: kontant Forskud: 20% Ankomsttid: efter 14:00 Afgangstid: op til 11 timer
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 1.4 km
  • Dagligvarer: 50 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 1.6 km
  • Apotek: 1.6 km
  • Bank: 1.8 km
  • Posthus: 1.8 km
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 2 km
  • Lufthavn: 30 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Crystal
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 6 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Napkor,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed+2, Juli 2023
Perfekt sted til sommerferie!

Vi havde en fantastisk tid under vores en uges ferie. Værterne var meget venlige og hjælpsomme. Lejligheden er meget ryddelig, veludstyret og komfortabel. Flere strande kan nås til fods eller få minutter i bil. Alle kan finde den, der passer dem bedst - den langsomt dybere sandstrand eller den dybere stenstrand, der egner sig til svømning og dykning, er også let tilgængelige. Det er værd at besøge nabobyen Nin eller den nærliggende Zadar. Et fremragende valg til en mere fredelig eller aktiv ferie!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra ungarsk - Vis original
Osijek,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, August 2022
Fremragende indkvartering og vidunderlige værter!

Vi boede i Crystal-lejligheden i 12 dage i august 2022. Lejligheden er perfekt ryddelig, rigt udstyret, rummelig og behagelig at bo i. Vi er en familie med to børn (4 og 7 år), i lejligheden og det omkringliggende område havde vi alt det nødvendige for en perfekt ferie. Rummelige og rigt udstyrede værelser og badeværelser, praktisk og moderne køkken med alle mulige hvidevarer og fornødenheder, kæmpe terrasse til en behagelig hvile og nydelse, parkering i gården, tæt på butikker, bagerier og smukke strande, tæt på seværdigheder (Nin, Zadar, øer... )...alt dette gjorde det muligt for os at have en behagelig ferie, og derfor anbefaler vi denne indkvarteringsfacilitet til alle, der ønsker at komme til Vir. Ud over alt det blev vi især rørt over de vidunderlige værter og deres familie, som diskret stod til rådighed for al den hjælp, vi havde brug for, og som med deres varme og hjertelighed yderligere berigede vores ferie i deres lejlighed.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Leverkusen,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, Juli 2022
En meget dejlig ferie, vi følte os meget komfortable

Vi var på Vir for første gang og var heldige at være gæster hos Janja og Željko. Ikke kun boligen, men også de to er blevet meget vidunderlige kære venner i denne tid. De sparede ingen kræfter og tog os til hospitalet, hvor vi havde brug for hjælp og tilbragte halvdelen af natten i ambulancen og hjalp os. Tusind tak for det. Dagen efter ville de følge os til poliklinikken. Det var heldigvis ikke nødvendigt. Janja og Željko er vidunderlige værter. Lejligheden er meget ren, stor og har alt hvad du behøver for en fantastisk ferie. Lejligheden er meget moderne og fuldt udstyret. Hvert soveværelse har et badeværelse med bruser, hvilket var meget nyttigt med tre kvinder. I hvert værelse er der et klimaanlæg, der er støjsvagt og køler dejligt. Køkkenet er fuldt udstyret, og der er også ting, som du sjældent bruger, men ikke skal købe ekstra til. Såsom olie, mel eller opvaskemiddel. På den store terrasse med et stort bord og komfortable stole kan du spise morgenmad eller aftensmad. (Vi havde kun morgenmad og aftensmad). Som i den tidligere anmeldelse af Peter og Jana, som beskrev lejligheden og området meget godt, kan vi kun bekræfte. Det smukke hav er meget tæt på, og også de andre ting du skal bruge til en dejlig ferie er meget tæt på. Du kan parkere direkte på ejendommen og ved siden af parkeringspladserne er der en udendørs bruser, som du kan benytte. Vi kommer helt sikkert tilbage næste år.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Janja Medved Annoncering idet 2018
Taler:
Kroatisk,
Ferielejligheder Crystal annonce er blevet set 34141 gange siden 15.06.2018.