Ferielejlighed M1MVir - Kroatiske øer

priser fra € 55 per nat
Detaljeret beskrivelse

Fuldt møbleret lejlighed med to soveværelser, køkken, badeværelse og en stor terrasse, der har en direkte udsigt over havet. Midler har 3 parkeringspladser og grill til gæsterne. Stenstrand velegnet til familier med små børn er kun 100 meter fra lejligheden, på stranden er der en lille cafe.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ved booking en lejlighed du avancere i mængden af ​​30% af det samlede beløb, der skal betales. Efter vi betaling er synlig på kontoen først derefter du bekræfte reservationen. Resten af ​​beløbet, skal du betale ved ankomsten i kontanter. Ideel ankomsttid af gæster er i 14 timer, og de ideelle afgang gang gæster er i 10 timer.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 2 km
  • Dagligvarer: 1.5 km
  • Restaurant: 2 km
  • Læge: 2 km
  • Apotek: 2 km
  • Bank: 1.5 km
  • Posthus: 2 km
  • Tankstation: 5 km
  • Busstation: 2 km
  • Lufthavn: 50 km
  • Sportsaktiviteter: 1 km
  • Diskotek: 2 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Ved ankomsten vil gæsterne blive mødt af en forfriskende drink.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed M1M
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 19 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Križevci ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, August 2023
Bo i M1M lejlighed

Lejligheden er fuldt udstyret med alle apparater, mikroovn, brødrister, kedel, opvaskemaskine, strygejern... Begge værelser har aircondition og det var mere end behageligt at sove. Vi tilbragte det meste af vores tid på den smukke, store terrasse med meget komfortable lænestole og en seng (havemøbler). Milica og Josip var meget søde, de overraskede os med en lækker fiskemiddag Havet er tæt på, på stranden kan du altid finde en plads i skyggen eller i solen. Det eneste minus er, at der ikke var noget internetsignal, så hvis du skal lave noget på en bærbar, er det en umulig mission, men det har ikke noget med lejlighedsejerne at gøre, men med Vir.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Adlešiči,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, Juli 2023
Ferie, august

Fremragende indkvartering. Vi var meget tilfredse med lejligheden. Rent, ryddeligt og alt hvad der står i beskrivelsen er sandt. Værterne er yderst venlige. De tilberedte middag, dessert og gav os likør. Vi anbefaler det til andre, vi vil helt sikkert vende tilbage. Vi ønsker værterne alt det bedste, og at de fortsætter med at administrere lejligheden så godt, som de har gjort indtil nu. Vær hilset!

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Zagreb,
Katastrofe (1/5) Opholdt sig ind A4, Juli 2023
Opfylder ikke

Lejligheden ligger på loftet i et lille hus. Det er det mindste og strammeste, vi nogensinde har været. Derudover er der ulideligt varmt i det på grund af det varme betonloft, som er så lavt i soveværelserne, at man bliver ved med at slå hovedet. Du kan ikke skabe træk, fordi der kun er ét lille vindue i rummet, og derfor er du konstant kvalt og mangler ilt. Airconditionanlægget er svagt, og ejeren tænder og slukker det, når det passer ham, fordi airconditionanlægget er tændt i stueetagen af huset, hvor ejerne er hele tiden. Der er lidt varmt vand, og vandet kan ikke drikkes. Værelserne er små og trange, man skal kravle over sengen for at komme til klædeskabet, og sengene er ubehagelige. Vi kunne slet ikke sove, og da vi vågnede, havde vi alle ondt. Der er ingen dagpleje. Dørene rammer hinanden ved åbning. Køkkenet er lille, trangt, har et klapbord, hvor kun to kan spise. Komfuret er gas, der er ingen ovn. Altanen er meget varm om dagen, så den kan kun bruges om aftenen, men så er der en del myg. Overfor altanen ligger naboens hus, så du har heller ikke noget privatliv fra ejeren. Beliggenheden er meget dårlig, der er ikke en eneste restaurant, butik, is eller bageri i nærheden, du skal til centrum i bil for at komme dertil, fordi det er mere end en halv time til fods på en gade uden fortove og belysning , hvilket ikke anbefales. Ejerens grill er i skuret, som man ikke kan bruge uden Wi-Fi er dårligt og langsomt, ligesom signalet på mobiltelefoner. Alt i alt tilfredsstiller det ikke.

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Josip Meštrović Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Tysk,
Ferielejlighed M1M annonce er blevet set 46673 gange siden 11.05.2017.