Ferielejligheder GlavinaVinišće - Split og dens omgivelser

priser fra € 80 per nat
Detaljeret beskrivelse

Helt og moderne udstyrede lejligheder Glavina ligger 30 m fra havet med udsigt over havet. Lejlighederne har aircondition med egen parkering og mulighed for at bruge grillen. Vi tilbyder fiskemuligheder og udflugter med familiebåd. I nærheden er der talrige restauranter, butikker og bagerier. Lejlighed Glavina 1 - 4 2 køjer Lejlighed Glavina 2 - 4 2 køjer Lejlighed Glavina 1 Glavina 2 - 8 4 senge

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
30% af det beløb der kræves for at reservere er påkrævet. Resten betales til ejeren ved ankomsten til boligenheden. Kontonummeret sendes pr. Forespørgsel.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Bycentrum: 30 m
  • Dagligvarer: 30 m
  • Restaurant: 30 m
  • Læge: 4 km
  • Apotek: 1.5 km
  • Bank: 4 km
  • Posthus: 50 m
  • Tankstation: 5 km
  • Busstation: 50 m
  • Jernbanestation: 400 km
  • Lufthavn: 5 km
  • Lystbådehavn: 5 km
  • Sportsaktiviteter: 10 m
  • Diskotek: 5 km
  • Kasino: 5 km
  • Nationalpark: 30 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Yderligere oplysninger Kære gæster, velkommen til de moderne og nyindrettede lejligheder Glavina i Vinišće i et lille og roligt sted på den dalmatiske kyst mellem Trogir og Sibenik, kun 40 km fra Split. Lejlighederne Glavina kan rumme op til 12 personer, men også opdele i 2 separate rummelige og komfortable lejligheder til 6 personer hver med en stor terrasse til en hel dag, moderne køkken og stue, badeværelse, to komfortable og luftige værelser, aircondition, WIFI, LED TV og SAT antenne ... Lejlighederne har en rummelig og møbleret terrasse og muligheden for at bruge grillen. Flere smukke strande, der ligger lige under lejligheden, er kendt for sit krystalklare og klare hav og ligger på sine småsten og småsten giver hver gæst en ideel mulighed for hele dagen at bade, slappe af og nyde
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Glavina
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Piekary Śląskie,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, Juli 2019
En dejlig ferie!

Det var en meget god ferie, hovedsagelig takket være ophold i Glavina-lejligheden. Alt som beskrevet og billeder viser den faktiske tilstand. Værelser og badeværelse rent, terrasse meget funktionel. I køkkenet, alt hvad du har brug for. Det er også værd at nævne værterne, der ikke bor på webstedet de besøger gæsterne og er meget dejlige og hjælpsomme. Jeg anbefaler dette sted, hvis nogen leder efter en god indkvartering til en overkommelig pris.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Ejernes svar
Marcin (Marcin)

Kære gæster, tak for sådanne venlige ord! Vi håber at se dig i fremtiden!

Zduńska Wola ,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Glavina, Juli 2018
natten over

Alt som beskrevet, god beliggenhed, fred, roligt, ideelt sted for familier med børn på udkig efter hvile og ikke diskoteker, hyggelige og hjælpsomme ejere. Skowronek-familien fra Zduńska Wola POLEN. Hilsner.

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Ejernes svar
Apartmani Glavina Vinišće

Kære gæster, tak for så venlige ord! Vi var tilfredse. Vi er meget glade for at du kunne lide alle, og vi var glade for at være vores gæster! Vi håber at se dig i fremtiden!

Opole,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Glavina, Juli 2017
Super lejligheder

Ferielejligheder i overensstemmelse med beskrivelsen. Rent, velholdt. Ejere meget flot og pomocni.Przepiękny terrasse, hvor du kan slappe af i liggestole og nyde det fantastiske hav. Udstyret med alt hvad du behøver. Zewnętrzy til brusebad og bruge grillen også. Tæt på stranden, til butikkerne også. Hver morgen kan du købe frisk fisk. Meget flot lille sted, hvor klimaet er perfekt, vinden blæser fra havet, hvilket er en sjældenhed i Kroatien. Trods det varme vejr, kan du hvile og slappe af. Den eneste ulempe er, at lejligheden ikke har et skyggefuldt sted at parkere din bil. Bortset fra, at alt stort. Vejen til toppen af ​​Marina er ikke besværlig. Det er værd at drevet bugten ved den gamle Trogir, vejen skræmmende, men visningen som Caribien. Vi vil helt sikkert vende tilbage igen.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Ankica Glavina Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Glavina annonce er blevet set 67435 gange siden 10.11.2015.