Ferielejlighed Kod BakeVelika - Slavonien og Baranja

priser fra € 90 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejlighed indrettet i slavisk stil, moderniseret, funktionel, omgivet af træer og vandløb i landsbyen Velika podno Papuka. Køkkenet er udstyret med hårde hvidevarer og fade til tilberedning og servering af mad. I soveværelset er der en stor dobbelt, håndlavet egetræsseng, samt dobbelt garderobeskab, natbord og makeupbord med spejl. I den rummelige stue er der en læder tre- og to-personers samt et smart TV med udgang til terrasse med havemøbler. Badeværelset har gulvvarme, bruser og vaskemaskine. Til din rådighed er en gårdhave med en baldakin og et stort bord med bænke, en grill, en legeplads og en trampolin. Bag bygningen er et vandløb, hvor du kan fiske eller forfriske dig på varme dage. Lejligheden er beliggende nær naturparken, adrenalinparken, vandlandet, skov og vingård. Det er 300 m fra restauranten, 1000 m fra butikken og tankstationen.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For at reservere en lejlighed er det nødvendigt at betale et forskud på 1/3 af den samlede pris for alle nætter. Tidspunktet for ind- og udrejse af lejligheden afhænger af tilgængelighed, og det samme skal aftales med værten.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
En tilbagebetaling af forudbetalingen er mulig, hvis du annullerer reservationen mere end 30 dage før ankomst. I tilfælde af udeblivelse eller tidlig afrejse yder vi ikke refusion.
Afstande
  • Dagligvarer: 1 km
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 900 m
  • Apotek: 900 m
  • Tankstation: 900 m
  • Jernbanestation: 1.5 km
Ekstra tilbud
Brug af grillen, turistskat og velkomstdrink er inkluderet i prisen.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Kod Bake
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Ivan Sabo
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejlighed Kod Bake annonce er blevet set 2604 gange siden 26.04.2023.