Sommerhus K Relax PlaceVaraždinske Toplice - Zagreb og det centrale Kroatien

priser fra € 225 per nat
Detaljeret beskrivelse

Feriehuset K Relax Place ligger i Varaždinske Toplice på en stille bakke i en blind vej, og er omgivet af skov på to sider og kun 1 minut væk fra Zagreb-Goričan motorvejsafkørslen. Huset er bygget i 2021, og interiøret er indrettet i en moderne minimalistisk stil. Inde i bygningen er der tre soveværelser med store dobbeltsenge, som garanterer et behageligt ophold og hvile for 6 voksne. Køkkenet er fuldt udstyret med alle de nødvendige apparater og enheder for at imødekomme behovene hos de fleste gourmeter eller endda dem, der bare vil genopvarme noget hurtigt. Det indeholder også en spisestue, en stue med et stort 55" skærm-tv og Netflix-indhold; to badeværelser og en sauna. Til opvarmning og køling bruger vi grøn energi gennem en varmepumpe, som garanterer et behageligt ophold hele året. Udenfor. der er stor overdækket terrasse, grill med grilludstyr, havemøbler, liggestole til solbadning og stor jacuzzi med udsigt over skoven

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Vi modtager ikke kontanter, betaling udelukkende til transaktionskontoen. Ankomsttid 16:00 – 22:00 Afgang 10:00
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Gæsten kan afbestille gratis op til 14 dage før ankomst. Ved afbud senest 14 dage før ankomst, betaler gæsten det samlede beløb med mulighed for at ændre aftalen alt efter ledighed. Hvis gæsten ikke møder op, vil det samlede beløb blive opkrævet.
Afstande
  • Bycentrum: 900 m
  • Dagligvarer: 900 m
  • Restaurant: 800 m
  • Læge: 1 km
  • Apotek: 900 m
  • Bank: 800 m
  • Posthus: 900 m
  • Tankstation: 1.5 km
  • Busstation: 1 km
Ekstra tilbud
Når du er kommet ind i faciliteten, kan du finde netværksnavnet og adgangskoden til det trådløse internet. Varme (gulvvarme) og køling (vægventilator solfangere) systemet fungerer ved hjælp af en varmepumpe, så du kan regulere varmetemperaturen i hvert rum ved hjælp af digitale termostater. Alle vores gæster har rabat i lokale restauranter i Varaždinske Toplice på 5%-10% ved kontant betaling, hvoraf nogle også leverer mad. Sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen. Saunaen er placeret inde i bygningen. Den udendørs private hydromassagepool er åben hele året rundt.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Sommerhus K Relax Place
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Dubravko Kontrec
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Jeg kan godt lide at bruge min fritid sammen med min familie og hænge ud med venner. Jeg glæder mig også til at få nye venner, derfor besluttede jeg mig for at leje et sommerhus.

Sommerhus K Relax Place annonce er blevet set 2436 gange siden 12.07.2023.