Ferielejligheder ŠtoheraUgljan - Kroatiske øer

priser fra € 70 per nat
Detaljeret beskrivelse

Nye, moderne udstyrede lejligheder i Muline på øen Ugljan. Fredelige omgivelser i en fyrreskov, kun 3 minutters gang fra butikker, strand og restauranter. Hurtigt wi-fi internet i lejligheden. Lejlighederne er beliggende på 1. sal i en ny bygning, med sikret parkering. Tæt på byen Zadar (20 minutter med færge eller båd), fremragende forbindelse med færge eller hurtigbåd (over 20 linjer om dagen). Lejlighederne er helt fysisk adskilt (separate indgange, separate terrasser)! Der er talrige strande i Muline, og i umiddelbar nærhed af lejligheden ligger en af de smukkeste strande på øen - Južna luka. Helt for enden af øen ligger den sidste landsby Ugljan - Muline. Muline bugner af vidunderlige strande, velholdte stier, langs kysten og inde i landet, til vandre- og cykelture, og da den har en havn og en fortøjningsplads, er det et yndet rejsemål for sejlere.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For alle reservationer er det nødvendigt at betale et forudbetalingsbeløb på ca. 20 % af det samlede beløb. Alle øvrige detaljer efter aftale. Det foretrukne tidspunkt for ankomst til lejligheden er efter kl. 15.00 på ankomstdagen og afrejse kl. 10.00 på afrejsedagen. Minimum ophold: 7 dage Udskiftning af gæster: kun om lørdagen
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
Ved afbestilling 30 dage eller mere før ankomst, refunderes 50% af forudbetalingen. Ved afbud i perioden 0 - 30 dage før ankomst tilbagebetales forudbetalingen ikke.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 4 km
  • Apotek: 12 km
  • Bank: 12 km
  • Posthus: 4 km
  • Tankstation: 12 km
  • Busstation: 200 m
  • Jernbanestation: 20 km
  • Lufthavn: 30 km
  • Lystbådehavn: 200 m
  • Sportsaktiviteter: 4 km
  • Diskotek: 12 km
  • Nationalpark: 30 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Masser af cykelstier, gangstier. En elektrisk grill er tilgængelig for gæsterne. I Muline er der det vigtigste arkæologiske område på øen Ugljan fra det 1. århundrede med resterne af en stor gammel oliemølle, hvor den berømte liburnske olie blev produceret. Denne oliemølle var en af de stærkeste i Middelhavet, og ved siden af dens rester er der i dag en tro kopi i naturlig størrelse.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Štohera
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 4 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zagreb ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2023
Sørg for at besøge...

Et rigtigt behageligt ophold i en fremragende indrettet og fremragende udstyret lejlighed med meget venlige værter. Ros.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, August 2022
Sommer drøm

Lejligheden er meget ren og smukt indrettet, værterne er imødekommende og hårdtarbejdende. I nærheden (ca. 200 m) ligger en strand, der kan nås gennem en duftende skovsti. I umiddelbar nærhed ligger Liburni-udkigsstedet (celinjak), som sammen med fæstningen St. Mihovil er bestemt et besøg værd. Nærheden af en restaurant, en lille butik og stranden giver absolut indtryk af komplette faciliteter, mens du hviler i et vidunderligt naturmiljø.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Bodohaz,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, August 2022
Tak for en god ferie!

Indkvarteringen var meget ren, komfortabel og meget veludstyret. Tæt på en lille strand og en dejlig havn. Der er også en lille købmand i nærheden. Ejerne var meget venlige og venlige. Vi anbefaler stærkt især til familier med små børn eller folk, der leder efter aktive ferier.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Ivica Štohera Annoncering idet 2022
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Ferielejligheder Štohera annonce er blevet set 12708 gange siden 01.06.2022.