Ferielejligheder Coastal Family EscapeTuranj - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 55 per nat
Detaljeret beskrivelse

Vores lejligheder ligger i Turnje, kun 2 minutters gang til den første strand. På den strand er der ikke meget naturlig skygge, men kun få skridt væk kan du finde en forfriskning. I vores hus er der 4 etværelses lejligheder og 1 studie. Den store gård byder på masser af plads til parkering af biler og børns leg. I betragtning af de 5 lejligheder i huset, kan det forventes, at du af og til vil møde og se andre gæster, hvilket er ganske normalt. Nogle lejligheder har fælles indgang. Alle lejligheder har et separat soveværelse (undtagen studielejligheder), køkken, stue, badeværelse, balkon/terrasse, aircondition, WiFi, sengelinned, håndklæder. Der er en parkeringsplads til hver lejlighed i bygningen. Nogle lejligheder har en vaskemaskine, mens de, der ikke har en, kan benytte vaskemaskinen i bygningen efter anmodning.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For at bekræfte reservationen kræves en forudbetaling (beløbet afhænger af opholdets længde). Resten af beløbet betales på ankomstdagen (samme dag ved banktransaktion til samme konto eller kontant i €) Indtjekning på overnatningsstedet er muligt fra kl. 14. Udtjekning indtil kl.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 100 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 100 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand,
Ekstra tilbud
Lejlighederne i stueetagen byder på rummelige terrasser, og lejlighederne på første sal samt studiet har altaner med udsigt over gården. Vi ligger i en rolig del af Turnje, og alt hvad du behøver er kun få skridt fra lejligheden. Her kan du finde alt hvad du skal bruge til din ferie. For dig kan vi organisere transfer/transport til/fra lufthavnen, biludlejning, bådudlejning, udflugter som fx bådtur til Kornati og Telašćica, quad-ture på Vrana-søen, halvdags bådtur "delfinudsigt" og Fig. (De anførte varer er IKKE inkluderet i lejeprisen, vi leverer en prisliste over tjenester efter anmodning) Vi beder gæsterne om at sende alle henvendelser udelukkende via kontaktformularen.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Coastal Family Escape
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Antonija Vulin
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Ferielejligheder Coastal Family Escape annonce er blevet set 1328 gange siden 02.04.2024.