Ferielejligheder AnaTuranj - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 65 per nat
Detaljeret beskrivelse

Fuldt og moderne udstyrede lejligheder i Turnje, nær Sv. Filip og Jakov ligesom Biograd og Zadar. Ejendommen ligger 5 minutters gang til havet, 3 minutters gang til den første restaurant, 8 minutters gang til centrum og kirken, 3 kilometer til Lidl-butikken og tankstationen, 10 minutters gang til centrum af Sv Filip i Jakov. Han er læge i almen praksis i Sv. Filip i Jakov, hvor det første apotek ligger. Ved havet er det muligt at nå Biograd med sand. I Biograd er der bådtur med faldskærm, banantur og mulighed for vandski. Jetski kan lejes der. Der er en sten- og sandstrand i Turnje. En stor sandstrand med rutsjebane ligger 10 minutters gang derfra i Sv. Philip og Jakob. Der er et vaskeri i vores anlæg. Parkeringspladsen er lukket i gården og dækket af en presenning for at beskytte den mod sol og regn. Besøg i lejlighederne er IKKE tilladt, men KUN efter aftale med ejeren, besøg opkræves 10 euro pr. dag for 1 person, og hver nat (kun hvis der er senge til så mange personer) opkræves EKSTRA, BETYDER +€60

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Det ideelle ankomsttidspunkt er fra kl. 12.00. Den ideelle afgangstid er før kl. 10.00.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 1 km
  • Apotek: 1 km
  • Bank: 1 km
  • Posthus: 1 km
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 3 km
  • Jernbanestation: 25 km
  • Lufthavn: 25 km
  • Lystbådehavn: 3 km
  • Sportsaktiviteter: 500 m
  • Diskotek: 25 km
  • Kasino: 25 km
  • Nationalpark: 25 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Vi glæder os til en familie med børn.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Ana
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 5 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Lund,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Ana, August 2016
2016 perfekt ferie

Sommer 2016 blev et stort hit i fru Anne i Turanj. Efter en lang tid, til og børn, som ikke længere kunne vente være så hurtigt som muligt bade i havet, meget os gæstfrit hilste Mr. Ana med en kold drink. Bygningen vi straks var imponeret, fordi det i virkeligheden var endnu smukkere end billederne. Vi var især begejstret tilbud Mrs. Anne til at bruge sin have, som vokser de bedste tomater, vi nogensinde har spist. Mange tak for dette. Opbevar nærheden LIDL er ideel. At vi virkelig kunne lide, selvom supermarkeder i Turanj der ved hvert skridt. Special Market Rocco, der er på stranden og arbejder 7 dage om ugen, vil også nødt til at huske længe efter is og kolde drikke. Lejlighed udstyr er korrekt pr annoncen. Vores lejlighed var pænt og rent. Efter en uge får vi nye sengetøj. Nye håndklæder til brusebad vi kunne få mere på den tredje dag efter ferien. Vores salt fra havet håndklæder, vask Mrs. Ana i hendes lejlighed. En anden stor tak for det. Dette ville ikke anbefale nogen af ​​hans andre familie samt din bedste ven, eller endda en fremmed. En stor tak og gå til værten, fru Ani.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Turanj,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Ana, Juli 2015
Dejlig indkvartering

Vi havde et meget behageligt ophold og afslappende ferie i smukke Turanj. Lejligheden selv var meget ren og leveres med A / C. En Separat køkken Aktiverer den bekvemme mulighed for enten at lave mad selv eller gå til en af ​​de udestående restauranter i nærheden. Alt i alt, meget fair værdi for pengene og absolut stærkt.

Anbefalet for : Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
köln,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Ana, Marts 2016
Vidunderlige erindringer

Sidste måned min familie og jeg besøger lejligheden Ana i Turanj og vi var bare begejstret. Bortset fra den store placering, vi direkte bemærket den varme gæstfrihed af familien, der kunne give os mange insider tips. Ellers lejligheden er meget ren og i store betingelse. Generelt havde vi fantastisk fjorten dage og havde den perfekte combo af action og afslapning. Vi kommer tilbage næste år helt sikkert igen!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Zeljka Milanovic Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Ferielejligheder Ana annonce er blevet set 112288 gange siden 23.04.2015.