Ferielejligheder HuškoTuheljske toplice - Zagreb og det centrale Kroatien

priser fra € 55 per nat
Detaljeret beskrivelse

Huset med to moderne udstyrede lejligheder / stueetage og loft / ligger i kroatiske Zagorje. Det er omgivet af grønne områder, blomster og en anlagt have. Hver lejlighed har egen indgang og terrasse, og foran huset er der et overdækket fortelt med opholdsområde, liggestole og en stor grill. Terrassen byder på udsigt til smuk natur, og du bliver ikke forstyrret af støj i din ferie /fordi hovedvejen er langt væk og lokaltrafikken er meget svag/, men du vil nyde fuglenes kvidren. Tuhelj spa er kendt for sin kilde til termisk, helbredende vand, så et kompleks med udendørs og indendørs pools, massage, saunaer, sport og gastronomiske tilbud står til din rådighed hele året rundt. Lejlighederne ligger 1200 m fra komplekset, 15 minutters gang. Lær skønheden i vores region og det gastronomiske tilbud at kende, og vi vil give dig information og forsøge at gøre dit ophold behageligt. Velkomstdrink inkluderet i prisen Du kan se billeder af lejligheden på fb-siden - lejligheder Huško Velkommen

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Efter direkte kontakt med værten og tjek af ledige datoer, skal du betale et forskud på 30% til den konto, der sendes til dig på SMS. Reservationen er gyldig efter forudbetaling. Adgang til appen er fra kl. 13.00, og udtjekning er kl. 10.30 - vi kan altid aftale og tilpasse ankomst-/afgangstidspunktet efter jeres ønsker, så længe vi ikke forstyrrer de øvrige gæsters tidsplan.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Forskudsbetalingen tilbagebetales fuldt ud ved aflysninger op til 15 dage fra ankomstdagen. Efter denne dato tilbagebetales forudbetalingen ikke.
Afstande
  • Bycentrum: 1.1 km
  • Dagligvarer: 800 m
  • Læge: 400 m
  • Apotek: 1.2 km
  • Posthus: 3 km
  • Tankstation: 1.4 km
  • Busstation: 1.2 km
  • Sportsaktiviteter: 1.2 km
Ekstra tilbud
Udover smuk natur og et rigt gastronomisk udbud er vores region rig på indhold, der fremkalder fortiden, og i oprindelige museumsrum og kunstgallerier tilbyder de forskellige arrangementer, workshops, koncerter og legerum for børn. Vi tror på, at skønheden ved vores slotte /Trakošćan, Veliki Tabor.../ vil tilfredsstille selv de største kritikere. Hvis du kan lide sport og rekreation, har du mulighed for at leje en elcykel på Terme Tuhelj og køre på organiserede cykelstier. Vi tror på, at alle finder noget for sig selv, og vi hjælper dig med information, råd og forslag. For gæsterne i vores lejligheder tilbydes billetter til Water Planet til en mere fordelagtig pris. Vi glæder os til din ankomst!
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Huško
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Petar Huško
Taler:
Kroatisk,
Mere om ejeren

Jeg accepterede rollen som udlejer i 2017. Ved konstant at investere i indretning og personlig forbedring vender vores gæster tilbage til vores lejligheder og udtrykker dermed deres tilfredshed. Jeg er tilgængelig for gæster 24 timer i døgnet, og jeg forsøger at gøre mine oplysninger og råd nyttige for gæsterne og gøre deres ophold mere behageligt. Jeg ser frem til at se dig !

Ferielejligheder Huško annonce er blevet set 2888 gange siden 01.06.2023.