Ferielejligheder MijačikaTučepi - Split og dens omgivelser

priser fra € per nat
Detaljeret beskrivelse

Tučepi- sted, hvor bjergene møder havet. Klar og varmt hav, velbevaret naturlige miljø og gode geografiske beliggenhed gør Tucepi ideel turistmål. Vores lejligheder: 6 2 2 01:02 0 og værelser: 2 01:02 0 vil give dig en behagelig og afslappende ferie, og værterne vil gøre vores bedste for at behage alle dine behov, så du kan blive en af ​​de mange gæster, der kommer tilbage vende tilbage. Vi har en tradition og ekspertise i at yde service, og vi tror, ​​det er hovedårsagen til, at vores gæster forlader forfrisket og tilfredse. Alle vores gæster er til din rådighed, og tilfredsstillelsen af ​​vores gæster er vores højeste udmærkelse. Velkommen til vores lejligheder!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Skat er inkluderet i prisen og betales kontant. På anmodning af den særlige enhed sender vi et svar så hurtigt som muligt, med fuldstændig beskrivelse af boligenheder. På tidspunktet for den endelige aftale er kunden forpligtet til vores konto til at betale et forskud på 15% eller værdi ophold i to dage til at garantere reservationen og ankomst. På afrejsedagen gæst skal forlade indkvartering (check-out) senest 10 timer, og indtast i bolig (check-in) er efter 11 timer.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 70 m
  • Strand: 80 m
  • Bycentrum: 50 m
  • Dagligvarer: 70 m
  • Restaurant: 50 m
  • Læge: 20 m
  • Apotek: 300 m
  • Posthus: 300 m
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 400 m
  • Jernbanestation: 65 km
  • Lufthavn: 90 km
  • Lystbådehavn: 100 m
  • Sportsaktiviteter: 2 km
  • Diskotek: 2 km
  • Nationalpark: 4 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Vores lejligheder ligger i centrum af Tucepi. Vi er kun 70 m fra stranden og 150 m fra alle faciliteter: restauranter, barer, vekselkontorer, fiskemarked, supermarked, apotek, læge, ... Vi tilbyder mange muligheder for en aktiv ferie: leje en speedbåd, watersport center, parasailing, zip-line, ...
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Mijačika
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Bilje,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Værelse, Juli 2022
Fremragende!

Først og fremmest er det vigtigste værtens og værtindens venlighed og hjertelighed. Folk er så positive og smilende, at de bare giver det videre til os andre, åbne for alle spørgsmål og tilgængelige 24/7. De bød os velkommen og så os af, tillykke! Med hensyn til værelset, vi boede i, er alt pænt og rent, vi fik, hvad vi forventede. Stranden er mindre end 2 minutter væk, centrum så godt. Alt er i nærheden, hvilket er fantastisk. Der er en legeplads bag lejligheden. Vi anbefaler det til alle, der har brug for en pause, nærhed til indholdet og for at få dem til at føle sig hjemme. Hilsen værterne og på gensyn næste sæson!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Nova Gradiska,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed, August 2020
Top indkvartering !!!

Luksuriøst udstyret studiolejlighed **** til 2 personer tilbyder alt hvad du kan forvente og mere. Moderne møbler, køkken med bar, barkrakker, fantastisk LED-belysning, alle mulige apparater, smart TV, aircondition, balkon med udsigt over havet og legeplads, alt er ekstremt pænt og rent. Værterne er fænomenale mennesker. Meget venlig, smilende, imødekommende. Første gang du er der, og du har lyst til at være kommet til dine gode, gamle venner. Og havet og stranden ... 100 meter fra lejligheden samt byens centrum med butikker og restauranter. Alt er lige ved hånden, og alligevel ligger selve boligen i en roligere del af nabolaget. En fantastisk kombination! Absolut alle anbefalinger !!!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
tak skal du have

Mange tak, vi er glade for, at du følte dig hjemme. Din tilfredshed er vores motiv for at være endnu bedre værter. Tak og se dig!

Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed, August 2020
Indtryk af lejlighederne

Ren, ryddig, professionel. Alt blev sagt over telefonen, så det var det. Ejerne er meget venlige og gæstfri.

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Tak

Tak, vi er glade for, at du er tilfreds med dit ophold i vores lejlighed. Vi stræber efter at give alle vores kære gæster den bedste service.

Mladen Mijačika Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Tjekkisk, Sovakisk, Slovensk,
Mere om ejeren

I centrum af Tucepi ligger Mišićika familie lejligheder kun 100 m væk fra stranden. I mange år tilbyder familien Mišićika sine gæster en kvalitet og uforglemmelig ferie i deres komfortable og moderne udstyrede boligenheder. Mišićika Apartments består af to lejligheder, studiolejligheder, fire værelser og en luksuriøs og nyrenoveret luksuslejlighed. Hver bolig enhed indeholder alt hvad du behøver for at føle dig hjemme. Alle vores lejligheder og værelser har eget badeværelse, aircondition, tv / lør, LCD TV, Wi-Fi internet, køleskab, parkering i gården af bygningen. Køkkenet i lejlighederne er fuldt udstyret med køkkenudstyr og andre husholdningsredskaber. Vores gæster kan tilbyde tjenester af udflugtsorganisation, taxi transfer, transfer fra / til lufthavn, morgenmad organisation på nærliggende restaurant, leje en bil, leje en scooter. For alle vores gæster, der ønsker en aktiv ferie, kan vi tilbyde bjergvandring, zip-line, vandsport, jetski, udlejning af speedbåd, parasailing. Specialtilbudet på Mišićika familie lejligheder gør hjemmelavet olivenolie fra vores eget OPG, som vi har produceret på traditionel måde i mange år. Velkommen til Mijacka Lejligheder og tilbringe din uforglemmelige ferie i et smukt, hjælpsomt og familiemiljø. Mijačika Familie

Ferielejligheder Mijačika annonce er blevet set 110051 gange siden 11.05.2016.