Sommerhus Pokraj MoraTrpanj - Dubrovnik region

priser fra € 180 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Trpanj og Dubrovnik region!
Detaljeret beskrivelse

Dette smukt indrettede feriehus ligger i et fredeligt og roligt miljø, ved havet. Det består af tre soveværelser, der er egnede til at rumme fem personer, veludstyret køkken, stue og en terrasse, der byder på en betagende udsigt over det krystalklare vand. Den er ideel til alle, der ønsker at slappe af med lyden af ​​bølger, solbade og svømme, når de vil, gradelati og tilbringe hele dagen udendørs. Der er også en hel have med grill, samt to parkeringsplads. Afstanden fra den maleriske landsby Trpanj 15 minutters gåtur langs havet.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Reservation er muligt via e-mail eller mobiltelefon i mindst to dage før den mulige ankomst. Minimum ophold er 6 dage. Betaling af 50% acontobeløb, umiddelbart efter bestillingen, og de resterende 50% ved ankomsten.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Bycentrum: 500 m
Strandtype/Kysttype
Klippestrand,
Ekstra tilbud
Vi tilbyder gratis shuttle service til gæster, der ankommer og afsejler fly, med aerodoroma i Split og Dubrovnik, forudsat at al bagage kan passe i bagagerummet af bilen Renault Laguna. Gæsterne vil blive mødt af friske og lokale frugter og grøntsager, hjemmelavet brandy og en liter olivenolie.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Sommerhus Pokraj Mora
Matea Srhoj Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Sommerhus Pokraj Mora annonce er blevet set 4544 gange siden 12.06.2016.