Ferielejligheder Villa NedeTrpanj - Dubrovnik region

priser fra € 150 per nat
Detaljeret beskrivelse

Komplet og moderne udstyret to store og komfortable lejligheder i et familiehus i Trpanj, en smuk fiskerby på nordsiden af Peljesac-halvøen. Villaen er beliggende nær havet og et smukt fyrretræ miljø væk fra støjen og hverdagens folkemængder med udsigt over havet og centrum af Trpanj. Det er omkring 300 m fra centrum af landsbyen. Privat parkering foran huset er til rådighed for lejlighedsgæster. Indkvarteringen er ideel for store familier eller venner, der ønsker at tilbringe en ferie sammen i sjov og socialt samvær. ikke adskilles. Stor lejlighed til 8 personer består af 4 komfortable værelser, 3 badeværelser, køkken, stue og balkon, og lejlighed til 6 personer består af 3 komfortable værelser. 2 badeværelser, køkken, terrasse og balkon. Lejlighederne har aircondition og fuldt udstyrede. Alt er garanteret, du skal bare komme og nyde den smukkeste del af Trpanj, som med rette kaldes Feernes Vej. Velkommen!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling: forudbetaling på 20% af det samlede beløb, resten ved ankomst. Vi sender en skriftlig reservationsbekræftelse. Ankomsttidspunktet for gæsten er efter kl. 14.00, og gæstens afrejsetidspunkt er indtil kl. 9.00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 20 m
  • Bycentrum: 300 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 400 m
  • Apotek: 400 m
  • Bank: 300 m
  • Posthus: 300 m
  • Tankstation: 7 km
  • Busstation: 300 m
  • Lufthavn: 125 km
  • Lystbådehavn: 300 m
  • Sportsaktiviteter: 500 m
  • Diskotek: 500 m
  • Kasino: 13 km
  • Nationalpark: 100 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Ud over hyppige lokale fester i byen og dens omgivelser er positionen ideel til cykeleventyr, bådture til nærliggende destinationer, vandreture og daglige besøg i Medjugorje, Mostar og Dubrovnik. En velkomstdrink er inkluderet i prisen.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Villa Nede
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 7 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
SIEDLCE,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Villa Nede, August 2022
Fantastisk ferie og lejlighed

Lejlighed med en eventyrlig udsigt, smukt indrettet. Fantastisk ejer Anita, meget hjælpsom. Beliggenhed tæt på strandene og centrum, i et roligt område. En klimatisk by, naturskønne strande, azurblå hav. Jeg anbefaler på det varmeste, jeg vil med glæde komme tilbage her.

Anbefalet for : Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Mrowla ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Villa Nede, August 2022
fedt nok

Smuk stor lejlighed, flot havudsigt. Rigelig parkering, nedgang til havet ved siden af lejligheden. Tæt på centrum af Trpanj og Pozora-stranden. Jeg anbefaler!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Rzeszów,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A8, August 2022
Fantastisk lejlighed

Meget flot og ren lejlighed med en fantastisk udsigt over det blå hav. Stor parkeringsplads foran bygningen til kroatiske forhold. Nedenfor er en charmerende vild strand med et sted til morgenkaffe med summende fra Adriaterhavet og cikader. Og alt dette inden for få skridt fra lejligheden ... Fantastisk ... Dejlig bystrand med brusere og omklædningsrum i meget kort afstand. Alle restauranter i Trpanj inden for 10-15 minutters gåafstand. Det er svært at finde et bedre sted med en så fabelagtig udsigt derudover.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Anita Miloglav Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Mit navn er Anita. Jeg er gift og har tre børn. Vi bor i Dubrovnik, og vores hus i Trpanj er en sommeroase, som vi alle elsker at komme til, og vi er særligt knyttet til den. Min familie og jeg elsker at rejse, og vi har ofte boet i private indkvarteringssteder, og vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig godt tilpas, så vi vil gøre vores bedste for, at du også føler dig godt tilpas hos os.

Ferielejligheder Villa Nede annonce er blevet set 53224 gange siden 09.02.2014.