Ferielejlighed LjubicaTrpanj - Dubrovnik region

priser fra € per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Trpanj og Dubrovnik region!
Detaljeret beskrivelse

Trpanj ligger på den nordvestlige kyst af Peljesac-halvøen, udover turistvejen er den forbundet til fastlandet ad søvejen fra havnen i Ploce med færge. Smukke, for det meste stenstrande i byen eller på nærliggende steder garanterer dig et smukt klart hav omgivet af århundreder gamle fyrreskove, stille og skjulte bugter, der simpelthen efterlader dig åndeløs med deres skønhed. Luka strand ligger 200 m fra huset, eller 3 minutters gang.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
GPS-objektadresse: 43 ° 0`21. 942˝ 17° 16`38. Hold venligst din lejlighed ren under dit ophold. (Rengøring tilbydes ikke.) Planlæg venligst din ankomst efter kl. 14.00. Gæster bedes venligst forlade lejligheden senest kl. 10.00 på afrejsedagen. Venligst respekter husordenen, stilhed fra 23:00-09:00. Kæledyr er ikke tilladt i lejligheden uden forudgående samtykke fra deres vært. Lejlighedens pris for hele kontraktperioden opkræves ved begyndelsen af ​​dit ophold. (inden for 24 timer) Efter afrejse er du forpligtet til at invitere værten til at besigtige lejligheden. Ved booking betales forud, og beløbet er til forhandling. Turistskat er inkluderet i prisen. Turistskat er inkluderet i prisen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 500 m
  • Dagligvarer: 200 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Ljubica
Fani Roso Annoncering idet 2010
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejlighed Ljubica annonce er blevet set 3466 gange siden 16.12.2021.