Ferielejligheder MijatovićTrogir - Split og dens omgivelser

priser fra € 60 per nat
Detaljeret beskrivelse

De nyrenoverede lejligheder er beliggende i Trogir, 10 minutters gang fra byens centrum og katedralen. Lawrence. Alle enheder har aircondition, gratis trådløs internetadgang og satellit. Hver lejlighed er fuldt og moderne indrettet og har en privat terrasse. Den nærmeste strand ligger kun 600 meter væk.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling: 20% forudbetaling som bevis for reservationen, resten ved ankomst Afgang tid: ved 10:00 Ankomst tid: 13:00 timer
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 700 m
  • Strand: 800 m
  • Bycentrum: 1 km
  • Dagligvarer: 500 m
  • Restaurant: 800 m
  • Læge: 2 km
  • Apotek: 1 km
  • Bank: 1 km
  • Posthus: 1 km
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 1.5 km
  • Lufthavn: 6 km
  • Lystbådehavn: 700 m
  • Nationalpark: 40 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Mijatović
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Bytom,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Mijatović, Juli 2017
Jeg vil anbefale selv de mest krævende

Lejligheder meget smagfuldt indrettede i en moderne stil. Alt ren og duftende, ikke mangler noget Klimaet indført af ejeren gør du føler særlige. Ejendommen i et roligt sted på trods af, at centrum af Trogir 10 minutters gang. I nærheden af ​​at vælge et par nice strande i hvide småsten. Fremragende! Ejeren tager sig af alt til begyndelsen til enden. Under deres ophold, de bringer friske håndklæder, eller endda foreslår at ændre arkene. Ferielejligheder Mijatovic Jeg kan anbefale med god samvittighed selv de mest krævende.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Tarnowskie Góry,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Mijatović, Juli 2016
Meget flot lejlighed

Jeg tilbragte to uger med en charmerende familie. Lejligheden vi boede præcis ligner billederne. De to andre lejligheder også fordi jeg havde lejlighed til at se dem. Alle lejligheder er nyrenoverede og er færdig i stil, virkelig klassiske. De har alle de bekvemmeligheder, fra skeer, slutter med gryder og håndklæder. Tekøkkenet har et stort køleskab, fryser og ovn med kogeplader og ovn. Der er også wifi og aircondition. Lejligheden har en lang balkon, som selv har en masse skygge om eftermiddagen. Ejeren Ana er en elskelig kvinde, der fordobler og tredobler, at mens væk manden til at blive. Opdelt i værdifulde oplysninger om hvad at se og behandler hjem Rakija. Jeg anbefaler at besøge nationalparken Krka, kirke på klippen for enden af ​​vejen i Slatine. Du kan også gå til Split. Som for stranden er værd at gå til stranden eller i den nedre Labadusa Okrugu, der ikke er overfyldte og har en smuk udsigt. Hvis nogen er på udkig efter underholdning på stranden, jeg anbefale stranden i Copacabana Okrugu Øvre. Trogir du kan trygt gå på benene, omkring 15-20 minutter.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Ana Mijatović Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Mijatović annonce er blevet set 58738 gange siden 11.05.2016.