Ferielejlighed DidaTribunj - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

Udover at du befinder dig i et skjult og roligt hjørne af en smuk lille fiskerby, vil du, når du krydser tærsklen, blive mødt af en usædvanlig indretning og en følelse af legende, der vil gøre dit ophold virkelig uforglemmeligt. Sejl ind i ferien med farverige legesyge fisk, der sejler fra rum til rum, og hvert møbel har sin egen historie. Fra soveværelsesvinduet kan du se og dufte laurbærtræerne. Fra stuen, hvor der er komfortable ekstra senge, kan du gå ud til terrassen, hvor du vil have fuldstændig intimitet. Mens klimaanlægget køler dig ned, kan du begive dig ud på et kulinarisk eventyr i det fuldt udstyrede køkken. Du kan socialisere og spise på den udendørs terrasse i den tykke skygge. Dit blikkæledyr har selvfølgelig en garanteret plads lige ved siden af vores nyindrettede lejlighed.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
- betaling - kontant, ved ankomst forudbetaling 20 procent af det samlede beløb check-in fra kl. 14.00 udtjekning indtil kl. 10.00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
afbestilling op til 60 dage før reservationen - fuld tilbagebetaling af forudbetalingen annullering fra 60 til 30 dage før reservationen - tilbagebetaling af halvdelen af forudbetalingen annullering op til 30 dage før reservationen - ingen tilbagebetaling af forudbetalingen
Afstande
  • Hav: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Bycentrum: 900 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Læge: 500 m
  • Bank: 700 m
  • Posthus: 900 m
  • Lufthavn: 65 km
  • Lystbådehavn: 700 m
  • Nationalpark: 25 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Du bliver mødt af afkølede drikkevarer i køleskabet, så du kan forfriske dig, når du ankommer, som selvfølgelig er inkluderet i prisen. Wi-fi er gratis. Du kan leje både i selve Tribunj, kysten er smukt fordybet og øerne ligger så tæt på, at du ikke behøver at gå langt for at finde dit skjulte hjørne. Udover fiskemarkedet kan du altid tage hen og møde fiskerne med de friskeste fisk og forkæle dig selv med tilberedningen af delikatesser. Der er også organiserede ture til det smukke Kornati, og fra nærliggende Vodice kan du nå Prvić, Zlarin på få minutter... Hvis du kan lide at gå, har vi en vidunderlig promenade langs havet til den smukke bugt Sovlja eller langs med strand til selve centrum eller du kan tage langs havet hele vejen til centrum Vodice. Vi skal nævne Šibenik, Zadar, NPKrka, Skradin, Vrana-søen... vi er her for al information og anbefalinger. FACEBOOK: Dida Moj
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Dida
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Iva Bilandžija
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Tillad os at præsentere os selv - vi er mor og datter (Ivo og Franka). Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller bekymringer. Vi ønsker at gøre din tid her glat og behagelig. Vi er her også for at hjælpe dig med anbefalinger og råd. Tak fordi du valgte os til at skabe dine minder.

Ferielejlighed Dida annonce er blevet set 3850 gange siden 22.05.2023.