Ferielejligheder KataTribanj - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 80 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Tribanj og Zadar og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Vi ønsker at tilbringe sammen med os en vidunderlig og fredelig ferie uden stress og støj af store byer. Villaen er beliggende på kysten 10 m fra stranden. Den består af to nyindrettede, store og komfortable lejligheder. Fuldt udstyret til et behageligt ophold. Lejlighederne er designet til store familier eller flere personer. Det ligger i nærheden af ​​nationalparken Starigrad Paklenica og 40 km fra Zadar. Afstand fra byen, læger, apoteker, et stort antal restauranter og lystbådehavn 10 minutter. Lejlighederne består af et køkken, spisestue, stue, værelser og badeværelser. Køkkenet er udstyret med forskellige apparater (kaffe, vand, elkedel, blender, bestik og madlavning).

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Forudbetaling er påkrævet, når, for vores sikkerhed som en bekræftelse på, at gæsten vil komme til en aftalt tidsplan. Det beløber sig til 25 procent af det samlede beløb. Bed skal betales ved ankomsten ankomsttidspunkt af nye gæster om eftermiddagen. Afgang er om morgenen til klokken 10 om morgenen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Dagligvarer: 50 m
  • Restaurant: 50 m
  • Nationalpark: 8 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Prisen inkluderer brug af aircondition og internet. Da vi er tæt på nationalparken er mulige forskellige udflugter i naturen, grotte ture i forskellige historiske steder. Da Zadar og nær toppen som den bedste europæiske destination, bortset fra at nyde den smukke natur og rent vand det meste af dagen og give det vores smukke Zadar, vil du ikke fortryde Ja vi er i en smuk placering, hvor alle kan finde noget, som han kunne lide.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Kata
Ivana Musin Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Hilsner! Kære mine gæster gerne vil dele med jer alle, som vi nyder hver dag. Jeg ser frem til at se dig velkommen.

Ferielejligheder Kata annonce er blevet set 7474 gange siden 23.03.2016.