Ferielejligheder ŠimeSveti Petar - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejligheden er beliggende i et familiehus, første række til havet. Du har alt hvad du behøver til en familieferie, plus en smuk udsigt fra den store terrasse, der byder på en af de smukkeste solnedgange i verden. To soveværelser plus en sovesofa, der er lige så stor som en dobbeltseng, når den er udbygget. Badeværelse med bruser og endnu et ekstra toilet, separat. Foran huset har du en smuk stenstrand, ideel til børn. 5 minutters gang fra huset ved havet ligger et pizzeria og en strandbar, hvor man kan få en kop kaffe eller en cocktail. Anlægget ligger i et område, hvor der for det meste er private familielejre, så der er ret roligt og på ingen måde overfyldt. Vi er ikke nye i denne branche, så hvis du er interesseret i anmeldelser af vores anlæg, kan du finde dem på "booking". Du har også mulighed for at sænke en båd op til 6 m lang ned i havet og fortøje den på en bøje.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Efter aftale om reservationen udgør forudbetalingen €100, som du indbetaler til vores konto og senere trækkes det naturligvis fra det samlede beløb. Du kan betale kontant eller ved indbetaling til vores konto, alt efter aftale. Indtjekning er fra 13:00 til 20:00. Hvis du ankommer senere, bedes du ringe eller sende en besked. Udtjekning er indtil kl. 09.00. morgen.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Forskudsbetaling er muligt, hvis du afbestiller en måned før ankomst.
Afstande
  • Hav: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 500 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 6 km
  • Apotek: 6 km
  • Bank: 11 km
  • Posthus: 6 km
  • Tankstation: 6 km
  • Busstation: 11 km
  • Jernbanestation: 15 km
  • Lufthavn: 16 km
  • Lystbådehavn: 6 km
  • Diskotek: 11 km
  • Kasino: 11 km
  • Nationalpark: 60 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Der er en grill foran huset, hvis du kunne tænke dig at bruge den, så lad os det vide, så gør vi klar. Hvis du gerne vil have chefen til at skaffe dig fisk, så sig det bare. Ydermere har du inden for bygningen wifi, lejligheden har smart TV med Netflix, aircondition mm, alt er inkluderet i prisen. Skatten er en ekstra €1 per voksen per dag. Hvis du gerne vil have båden med, har du mulighed for at sænke båden i havet (der er indgang, rampe), du kan også få en fortøjning eller du kan binde til en bøje.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Šime
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zabrze,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed+2, Januar 1970
Polska

Vi blev forelsket i stedet! Meget rene og komfortable værelser, køkkenet har alt hvad du behøver. Aircondition fungerede godt på varme dage. Balkonen har en smuk udsigt over havet, stranden er få skridt væk. Der er fred og ro rundt omkring, perfekt til afslapning. Der er et bageri og en restaurant i nærheden. Meget venlige og hjælpsomme ejere, god e-mail-kontakt. Vi anbefaler stærkt dette sted og vil helt sikkert vende tilbage igen!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
CELJE,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed+2, September 2022
Fremragende

Fremragende beliggenhed, meget venlige værter, ryddelige værelser og en rigtig god campingplads. Vi er kommet tilbage i 19 år,

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Anamarija Jureško Annoncering idet 2022
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Fransk, Hollandsk,
Mere om ejeren

Hej, jeg er for det meste husets vært, men når jeg ikke kan modtage gæster, er der min kære mand Šime. Det er svært at skrive om mig selv, men jeg kan sige, at jeg bestemt er åben, og jeg kan godt lide at interagere med turister. Da jeg arbejdede som rejseleder, kan jeg give dig en masse information om vores smukke nationalparker.

Ferielejligheder Šime annonce er blevet set 23266 gange siden 12.02.2022.