Ferielejlighed PolanecSveti Martin na Muri - Zagreb og det centrale Kroatien

priser fra € 60 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejligheden "Polanec Sveti Martin" (42m2) er beliggende i centrum af Sv. Martina na Mura inden for bolig- og erhvervsbygningen "Emporium", Trg Svetog Martina 8. I selve bygningen ligger restauranten "Kavana i catering ARKA", hvor du kan benytte restauranten (frokost og aftensmad). I umiddelbar nærhed er der en købmand METSS (100m) og KITRO (500m), det kroatiske postkontor. St. Martin-kirken ligger også i centrum af St. Martin og Mura. Sveti Martin spa ligger cirka 3 km væk.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Når du booker lejligheden Polanec Sveti Martin, skal du give nøjagtige oplysninger om antallet af gæster, og betale en forudbetaling på 20% af den samlede overnatningspris 5 dage før ankomst!
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Du kan afbestille 5 dage før ankomst!
Afstande
  • Strand: 30 m
  • Bycentrum: 30 m
  • Dagligvarer: 50 m
  • Læge: 20 m
  • Apotek: 50 m
  • Posthus: 50 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 50 m
  • Lufthavn: 100 km
  • Sportsaktiviteter: 500 m
  • Kasino: 50 km
Ekstra tilbud
Besøgscenter Sveti Martin na Mura – I besøgscenteret, som ligger inden for Mlinarski-grynten i Žabnik nær Mura-floden. Centret er udstyret med den mest moderne info-teknik og udstillinger relateret til fræsning på Mura-floden, og er åbent for borgere, turister, skolebørn, studerende og alle andre, der vil komme for at turnere Mlinarski-grynten. I nærheden er der Mlin na Muri, molen på Muri, Kærlighedens Labyrint, Kroatiens nordligste punkt, Ribički dom og andre turistattraktioner, der forbinder Mlinarski-ruten og Trstenjak etnosamlingen i landsbyen Marof (1 km) ) - Samlere og vogtere af etnisk arv, familien Trstenjak er hver forvandlet et hjørne af huset til et museum, hvor en del af fortiden om befolkningen i Međimurje, kultur, skikke, ritualer, visdom og viden vises - samlingen består af af tøj, jordkar, værktøj til forarbejdning af hør og hamp og mange andre etniske ting. Međimurje hestestald i Žabnik-Vrhovljan (1 km) Međimurje heste i stalden Biosfærereservatet Mura - Drava - Donau i Žabnik er en sand nydelse af Međimurjes sande naturarv.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Polanec
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Božica Polanec
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Slovensk, Russisk,
Mere om ejeren

Polanec-familien har to lejligheder og et værelse, hvoraf den ene lejlighed og et værelse ligger i centrum af Svetog Martin na Mura (Trg Svetog Martin 8) ("Polanec Apartment Sveti Martin i Soba "Polanec") og den anden lejlighed ("Polanec Apartment") 1, 5 km fra centrum af Sv. Martina na Mura - i Žabnik, Zrinskih 54 Lejlighed og værelse "Polanec Sveti Martin" er beliggende i bolig- og forretningsbygningen Emporium, på første sal. Lejlighed "Polanec", som er en del af et privat hus. Vi tilbyder vores gæster lejligheder af høj kvalitet med gratis WIFI, farve-tv, aircondition og alt hvad en lejlighed med 3*** og flere stjerner skal have. Lejlighederne er over 42m2 store.

Ferielejlighed Polanec annonce er blevet set 2445 gange siden 11.05.2023.