Mobilhome TonkaSveti Juraj (Jurjevo) - Kvarner

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

Nyd de smukke omgivelser på dette romantiske sted i naturen. Lejren er beliggende på et smukt område ved Podvelebit-kysten, lige ud til havet. Vi har reserveret parkering til vores gæster og en fortøjning til en båd (hvis du ejer en). Mobile home har 24 m2 + overdækket terrasse (24 m2) med spisebord (6 personer) og gasgrill + loungeområde Kapacitet: 5+2 1 soveværelse med dobbeltseng 1 soveværelse med to separate senge og en køjeseng. Fantastisk til børn 1 badeværelse Køkken og stue med sofa med sengefunktion (2 personer) Strand ca. 15m Vores mobilhome lå tidligere i Soline-lejren i Biograd na Moru. Siden i år har den ligget i Rača-lejren i Sveti Juraj nær Senj. Kæledyr er velkomne :)

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Uafhængig check-in Tilmelding i receptionen på lejren Check-in: 14:00 Check-out: 10:00 Betaling sker via internetbank eller indbetaling til kontoen. For at reservere en lejlighed er det nødvendigt at betale 30% af det samlede beløb på forhånd. Vi sender dig en skriftlig bekræftelse på reservationen (voucher). Turistskat er ikke inkluderet i prisen. Beløb: 1,06 €/dag pr. person 0,53 € børn fra 12 til 18 år børn op til 12 år betaler ikke opholdsskat Slutrengøring er 80 €.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Gæsten kan annullere reservationen når som helst op til 30 dage før ankomst, med tilbagebetaling af forudbetalingen.
Afstande
  • Hav: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Restaurant: 20 m
  • Læge: 11 km
  • Apotek: 11 km
  • Tankstation: 10 km
  • Busstation: 11 km
  • Lufthavn: 65 km
  • Nationalpark: 35 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
- Aircondition - Gaskomfur - Køleskab med fryser - Mikrobølgeovn - Kaffemaskine - Kedel - Gratis WiFi - Hårtørrer - Håndklæder og sengetøj - Gasgrill - Parkeringsplads - Bådplads Lejren har legeplads, restaurant og kaffebar .
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Mobilhome Tonka
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Antonija Džijan
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Hej, jeg er Antonija, en elsker af natur, kunst, rejser og bøger. Jeg står til din rådighed for alle spørgsmål før og under dit ophold. Vores mobilhome plejede at være i Soline-lejren i Biograd na Moru. Siden i år har den ligget i Rača-lejren i Sveti Juraj nær Senj. Vi er tilgængelige på følgende numre: +385 97 7055416 +43 660 3876464

Mobilhome Tonka annonce er blevet set 791 gange siden 16.04.2024.