Ferielejlighed SeaviewBrač Sutivan - Kroatiske øer

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejligheden er beliggende i anden række fra havet i et roligt område af Sutivan. Det har 3 soveværelser, en stue, et køkken, et badeværelse og en stor terrasse med havudsigt. Det er udstyret med aircondition, internet, tv, udstyr til ophold på terrassen. Denne komfortable lejlighed, som emmer af en dejlig atmosfære, ligger kun 2 minutter fra en smuk strand med en populær café. En 10-minutters gåtur tager dig til centrum af byen, hvor der er caféer, butikker, restauranter, en biograf, en sommerscene, en klinik, et apotek, et bibliotek, et posthus og andre faciliteter. Der er gratis parkering 150 m fra lejligheden, selvom det altid er muligt at parkere på gaden foran huset.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Efter reservation af boligen er det nødvendigt at betale et forskud på 25% af den samlede pris. Det ideelle tidspunkt for ankomst og afgang er før kl.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 400 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 600 m
  • Apotek: 600 m
  • Bank: 500 m
  • Posthus: 600 m
  • Tankstation: 7 km
  • Busstation: 600 m
  • Jernbanestation: 10 km
  • Lufthavn: 10 km
  • Lystbådehavn: 500 m
  • Sportsaktiviteter: 100 m
  • Diskotek: 800 m
  • Kasino: 7 km
  • Nationalpark: 1.5 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Du vil huske din sommer i Sutivan for dens smukke strande, fyrreskove, olivenlunde og vinmarker. Caféer, restauranter og butikker er til din rådighed på dette maleriske sted. Du vil nyde traditionelle festivaler, kulturelle begivenheder, samt et rigt udbud af udflugter rundt på øen og nærliggende steder. Ikke langt væk ligger en forlystelsespark, der byder på underholdning for de yngste, og skjulte strande byder på romantik for elskere. En velkendt cykelsti fører gennem Sutivan til andre interessante steder på Brač. Øen Brač kan nås med fly og bus fra Zagreb eller med færge og katamaran fra Split. En direkte katamaranlinje forbinder Split og Sutivan 2 gange om dagen, og turen tager 20 minutter, mens færgen sejler hver time og turen Split - Supetra tager 45 minutter. Sutivan ligger 7 km vest for Supetar.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Seaview
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 6 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Sarajevo,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, August 2020
En rigtig ferie

Lejligheden er komfortabel og stor nok til hele familien. Det har tre soveværelser, en rummelig stue og en stor terrasse med smuk udsigt over havet. Den nærmeste strand og café ligger kun 2 minutters gang væk. Det har alt hvad du har brug for en kvalitetsferie. Ejeren af lejligheden er meget venlig og behagelig. Absolut en anbefaling, og jeg kommer bestemt tilbage.

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Hódmezővásárhely,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, Oktober 2019
Familie flugt

Vi har bønne besøgt denne lejlighed i alle former for formationer: i begyndelsen som et par, senere som en lille familie med et barn, også med venner, og som en familie med to børn og en bedstemor, der hjælper os med børnene, i alle fire sæsoner. Alle formationer fungerede meget godt, fordi lejligheden er stor (3 soveværelser), har en enorm terrasse med fantastisk havudsigt, pænt og udstyret køkken, et badeværelse, en spiseplads og mest af alt er det meget-meget tæt på havet og til restauranterne! Jeg anbefaler dette sted med glæde, og jeg foreslår, at du besøger Bisera når som helst på året ... Jeg lover, at du ikke vil blive skuffet!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Ejernes svar
Smuk anmeldelse

Kære Margit, Mange tak for din venlige anmeldelse. Vi er virkelig glade for, at du kunne nyde en vidunderlig indisk sommer i efteråret, og vi ser frem til at se dig igen i sommer. Med venlig hilsen til alle andre medlemmer af din familie, hengivne Sutivan fans. Bedst, Bisera

MARIBOR,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, April 2016
Marjana Škornik, Maribor

Dette min favorit, det er perfekt for par som for familiy med små børn (store terrasse er perfekt til børn!). Jeg er en tilbagevendende regelmæssigt i flere år, fordi det passer mig, tæt på havet, et sted uden for store skarer, kan du vælge en strand af egen fri vilje, fordi det er tilgængeligt i flere muligheder, og det er i gåafstand. Brac er virkelig en smuk ø med en rig tradition, for ikke at nævne mad og drikke på de mange værtshuse. Ms Biserka er en venlig vært. Fordi jeg ikke kan lide skarer ferier, ferie fordele uden for sæsonen en gang før sæsonen, anden gang efter. Jeg ved ikke, hvornår det er bedre, hver del af sommeren har sin egen charme. Personligt er jeg mere tilbøjelig september som den tilgængelige overflod af frugt af alle slags, tidligere ferier har forskellige masser af turister, alt aftagende, og havet er fantastisk varm. Men ikke noget alvorligt, hvis dagene er mærkbart kortere. Vi græsning, ro, men også for at besvare mit fly. Så længe mit helbred vil tillade det, vil jeg altid være glad for at vende tilbage. Dette hjørne jeg varmt anbefale til alle, der nyder i skønheden i de dalmatiske øer.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Bisera Plančić Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Ferielejlighed Seaview annonce er blevet set 60174 gange siden 14.02.2014.