Ferielejlighed OliveBrač Sutivan - Kroatiske øer

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

Den nye og moderne udstyret lejlighed ligger i Sutivan, en lille by på Brač, med et areal på 67m2. Det er 7 minutters gang fra stranden og centrum af byen. Denne lejlighed har 1 soveværelse med dobbeltseng , en stor stue med 2 fold-ud senge (ved prostoria) til 4 personer, et moderne køkken med spiseplads og et badeværelse Lejligheden har 2 klimaanlæg, Wi-Fi, TV og en parabol med 116 kanaler Lejligheden har 2 terrasser, frontterrassen er udstyret med liggestole til solbadning, mens hovedterrassen er udstyret med udendørs bruser, grill og havemøbler til 6 personer og en overdækket terrasse med et samlet areal på 65m2.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Reservation forudbetaling 30% af den samlede pris og resten til kontoen ved ankomst i lejligheden. Husreglen er ankomst efter kl. 14.00, og gæstens afgang er frem til kl. 10.00 om morgenen, for at gøre rent i lejligheden for en anden gæsts ankomst Respekt og overholdelse af husreglerne Turistskat er inkluderet i prisen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Bycentrum: 400 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 400 m
  • Lystbådehavn: 400 m
  • Sportsaktiviteter: 500 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Med lejen af boligen byder vi på en velkomstdrink og frisk frugt og korte instruktioner om stedets indhold. I nærheden af stedet, 5 minutter fra centrum, er der en naturpark, der rummer forskellige sportsaktiviteter, besøg på værtshus og visning af husdyr.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Olive
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Mario Šušić
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Ungarsk,
Mere om ejeren

Kære hr/fru, jeg ønsker af hele mit hjerte, at din årlige ferie i vores familielejlighed Maslina med din familie bliver så afslappet og sund som muligt, og at du vil nyde en dejlig sommer på øen Brač med masser af sol , din vært.

Ferielejlighed Olive annonce er blevet set 5689 gange siden 20.03.2023.