Ferielejligheder Haus SlavicaRab Supetarska Draga - Kroatiske øer

priser fra € 50 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Rab Supetarska Draga og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Dette smukt indrettede hus ligger i Supetarska Draga på øen Rab. Huset er omkring 8 km fra centrum af Rab, og stranden kun et par meter. Huset byder på en smuk udsigt over havet og de omkringliggende øer. Nyd en unik og uforglemmelige solnedgange, der vil helt sikkert i lang tid blive husket. I gården er en grill til gæsternes rådighed. Du kan prøve deres kulinariske evner og gemme eksempel, nogle af de lækre lokale fiskespecialiteter. Ejeren af ​​det hus, han går fiskeri og vil forsyne dig med frisk fisk og rejer og nezaostaju og andre skaldyr såsom krabber, hummere, blæksprutter, blæksprutter og mere. Parkering er placeret bag huset. Brug om nødvendigt individuelt og beacons. Ejere ser frem til dit besøg og vil være glad, hvis du kan give nogle råd, hvor du kan tilbringe din ferie og seværdigheder værd at se!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling kun kontant, er depositum er krediteret kontoen som bevis for ankomst 30% af prisen, og det er obligatorisk. Tidspunktet for indrejse til lejligheden 14-00, mens lejligheden, 10 00 t. Betale rengøring 25 euro. Ved ankomsten, betaler du resten af ​​kontoen. Enhver ødelæggelse af husholdningernes beholdning er betalt. Skat er inkluderet. 14 dage før ankomst gæsten har ret til at annullere reservationen uden beregning (uden returnering af forskuddet), ellers betale det fulde beløb for reservationen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Bycentrum: 100 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 10 km
  • Apotek: 10 km
  • Bank: 10 km
  • Posthus: 10 km
  • Tankstation: 4 km
  • Busstation: 10 km
  • Lystbådehavn: 4 km
  • Sportsaktiviteter: 500 m
  • Diskotek: 10 km
  • Kasino: 10 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand,
Ekstra tilbud
Velkomstdrink! Fritid Sejlture, Minigolf, Paragliding, Cykling, Svømning, Sejlads, Surfing, shopping, sightseeing, dykning, tennis, vandreture, skiløb. Ud over at leje lejligheder i årevis, vi gør, og havfiskeri (fangst fisk, rejer, blæksprutter, blæksprutter, krabber, hummere, blæksprutter, muslinger), og ofte tage hende og hendes gæster til at føle irriterende Middelhavet liv! Hvis du ønsker at fuldt ud at nyde skønheden af ​​øen, vi foreslår du leje en båd og begynde at udforske de mange bugter, der ikke er tilgængelige med jord. Vi tilbyder en 5% rabat på bådudlejning! Udlejning er tilgængelig i Lopar og Supetarska Draga.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Haus Slavica
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Neunkirchen am Potzberg ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6, Juli 2021
Lejligheder hus Slavica Dumic Supetarska Draga Kroatien ø Rab

Meget smuk lejlighed og ø. Mange restauranter er inden for gåafstand, og havet er omkring 10 m væk. Der er en lille privat strand bag huset, hvor du kan bruge den. Højt anbefalet.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Bevægelseshæmmedde personer, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Slavica Dumic Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk, Slovensk,
Mere om ejeren

Velkommen til vores kære gæster! Vi taler tysk, engelsk og italiensk, og hvis du bestiller vores lejlighed byder vi dig velkommen til en velkomstdrink!

Ferielejligheder Haus Slavica annonce er blevet set 7594 gange siden 10.02.2016.